Avis 2018

 
 

Silkeborg Billard Club  

Avis 2018

Forside Op Avis 2017 Avis 2016


Rev.
07-12-18


        Nyeste indlæg står øverst           
dato-ur

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 12-12-18 - v/ Henning Honoré

Sejr og uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 5. december var Silkeborg Billard Clubs 2 hold i serie 1 vest i kamp, hold 1 havde hjemme besøg af Odder BK og her blev det uafgjort, de to vindere på holdet var Allan E. Sørensen (12,50) og Kurt Birkefeldt (11,11), medens Erik Dalgas (44,00) og Torben Juul (9,00) tabte, men med til historien var at Erik spillede med det dobbelte af sit snit men tabte med fire point, og som det fremgår af hans snit, var der intet der ville lykkes for Torben.
  Hold 2 var en tur i Ans og blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var,

Bjarne Rasmussen (23,52), Jørgen Ploug (15,38) og Ib Pedersen (13,33), medens Preben Klauber (11,08) tabte.

Nederlag i Serie 3
Torsdag d. 6. december var SBCs hold 3 i serie 3 vest en tur i Tørring og her blev det til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Lars Andersen (6,05), medens Johnny Greve (6,00), Michael Toustrup (5,94) og John Gadebæk (5,67) alle tabte.

Nederlag og uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 4. december var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 2 havde

hjemme besøg af Aarhus Pensionisterne der tog en sejr på 6-2 med hjem, eneste vinder på hold 4 var Arne Hansen (9,33), medens Ole Gyldenøhr (7,87), Johnny Greve (7,04) og Rudolf Friis (6,23) alle tabte.
  Hold 4 havde besøg af Arden BK og her blev det uafgjort, de to vindere på hold 4 var, Ole Overgaard (6,83) og Jørgen Jensen (4,30), medens Arne Lauridsen (3,33) og Lars Kristensen (3,28) begge tabte.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 05-12-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Søndag d. 2. december var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur Herning, for at spille en udsat kamp, og det blev med succes og en sejr på 6-2. Holdet spillede ikke helt op til niveauet fra de seneste kampe, men dog alligevel nok til at tage en sejr med hjem.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kris-tensen der skulle starte og det holdt deres normale niveau, Erik lukkede sin kamp efter 23 indgange med et snit på 21,73 og Flemming fulgte den godt op, for han lukkede sin kamp efter 29 indgange med et snit på 19,23.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle følge det op, og selvom Kent ikke kom i nærheden af sit snit fra de foregående kamp, så fik han lukket sin kamp efter 20 indgange, hvilket gav ham et snit på 25,00, Robin derimod måtte se sin modstander lukke kampen efter 11 indgange, hvor Robin havde point til et snit på 24,72.
  Sejren bringer SBCs førstehold på førstepladsen med 14 point mod 12 til Troldhede, Lemvig med 8 har nok udspil-let deres rolle, så førstepladsen bliver et opgør mellem SBC og Troldhede.

Sejr i Serie 1 Vest men nederlag i Serie 2
Onsdag d. 28. november spillede SBCs hold 2 i serie 1 vest en udsat kamp mod Rosenholm BK, og at det skete på hjemmebane var måske medvirkende til at det blev en sejr på 8-0.
  De fire vindere på holdet var, Bjarne Rasmussen (30,76), Jørgen Ploug (20,00), Preben Klauber (11,76) og Ib Pedersen (10,00).
  Samme dag havde SBCs hold i serie 2 hjemmebane mod et hold fra Arden BK, men her blev det desværre til et nederlag på 0-8, De fire på holdet tabere var, Richardt Hegelund (7,87), Jørgen Brandt (7,75), Frank Jensen (7,52) og Rudolf Friis (4,53). 

To gange uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 29. november var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 1 var en tur i Herning for at møde et hold fra B67 Herning, og de opnåede uafgjort, de to vindere på holdet var, Flemming Kris-tensen (32,22) og Bjarne Rasmussen (16,34), medens Preben Klauber (13,80) og Ove A. Andersen (4,21) tabte.
  Hold 2 havde hjemme besøg af et hold fra Nørre Snede og her blev det også

uafgjort, her var de to vindere Ole Gyldenøhr (11,24) og Henry Christensen (8,54), medens Ivan Væggemose (13,44) og Peter Nørskov Jensen (5,72) tabte. 

Uafgjort i 2 Mands hold
Mandag d. 26. november havde SBCs hold i 2 mands hold vest, besøg af et hold fra BK Fluen fra Aarhus og det blev uafgjort, Arne Hansen (6,05) var vinderen på holdet, medens Johnny Greve (4,34) tabte. 

To nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 27. november var to af SBCs hold i Oldboys række i kamp på udebane, hold 3 var en tur i Aarhus for at møde et hold fra Aarhus Pensionisterne og det blev et nederlag på 2-6.
  Eneste vinder på holdet var Bjarne Hjorth (4,52), medens Ib Pedersen (9,86), Jørgen Brandt (4,36) og Bent Nielsen (3,38) tabte.
  For hold 5, der var en tur i Herning, gik det endnu være, for det blev et nederlag på 0-8, de fire tabere på holdet var, Bente Dalgaard (4,54), Helmer Overballe (4,16), John Lehmann Bøgh (3,16) og Ove A. Andersen (2,84).

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 28-11-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i Serie 1
Onsdag d. 20. november var Silkeborg Billard Clubs andet hold en tur i Horsens for at møde et hold fra Horsens BK, og det blev til en sikker sejr på 7-1.
  Sejren blev sikret gennem nogle kampe hvor tre af spillerne spillede over deres tilmeldte snit, og det gav de tre sejre medens spilleren der ikke kom op på sit snit, kun fik uafgjort.
  De tre vindere var, Torben Juul (20,00), Kurt Birkefeldt (14,81) og Ivan Vægge-mose (13,33) medens Allan E. Sørensen (13,79) fik uafgjort.

Nederlag i Serie 3
Torsdag d. 22. november havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af et hold fra Nørre Snede og det blev desværre til et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Lars Andersen (4,93) , medens John Gadebæk (5,27) fik uafgjort, Johnny Greve (4,63) og Michael Toustrup (3,33) tabte. 

Sejr til Oldboys hold 4
Tirsdag var en god dag for SBCs Oldboys hold, for der var kun sejr(e), men det var måske fordi der kun var et hold i kamp, fordi det andet hold var oversidder.

  Men hold 4 der hjemme havde besøg af et hold fra Aars fik en sejr på 6-2, og hvad bedre var at der var ingen der stod som taber, fordi de var to sejre og to uafgjorte.
  Resultaterne var sejrene, Peter Nørskov Jensen (12,08) og Ole Overgaard (4,93) medens Lars Kristensen (4,51) og Arne Lauridsen (3,28) fik uafgjort, og som et kuriosum stod alle spillere og manglede 2 point til sidst og de fik den alle fire så det blev uafgjort i de to kampe.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 21-11-18 - v/ Henning Honoré

Ny sejr i 3. Division
Tirsdag d. 13. november lykkedes det for Silkeborg Billard Clubs førstehold at sikre første pladsen i 3. division vest, gennem en sejr på 5-3 over Lemvig BK.

  Erik Dalgas og Flemming Kristensen skulle starte og her gik det bedst for Erik, for han lukkede sin kamp efter 14 indgange med et snit 35,71 og med en højeste serie på 94, Flemming var ikke meget efter, men han måtte alligevel se sin modstander lukke kampen efter 15 indgange, men Flemming spillede med et snit på 27,46 mod det tilmeldte snit på ca. 18,3.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle i ilden, og især Kents modstander kom i ilden, for Kent lukkede efter 7 indgange med et snit på 71,42 og en højeste serie på 156, Robin måtte ud i 15 indgange inden han at lukkede, men hans modstander havde sit  efterstød og her opnåede han også de 500 point, så Robin kun fik uafgjort, men sejr på 5-3 var hjemme.  

Nederlag i Serie 2, uafgjort i Serie 3
og sejr i 2 Mands hold

Onsdag d. 14. november var SBCs hold i serie 2 vest en tur Aars og det blev en

lang tur hjem, for det blev et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdt var Tommy D. Nielsen (7,50), medens Richardt Hege-lund (9,00), Rudolf Friis (7,75) og Frank Jensen (4,64) alle tabte.
  Hold 1 i serie 3 vest have hjemme besøg af et hold fra B67 Herning og gik det lidt bedre, for de opnående uafgjort, her var de to vindere Flemming Kristensen (20,00) og Preben Klauber (9,42), medens Bjarne Rasmussen (16,90) og Ove A. Andersen (4,66) begge tabte.
  Mandag d. 12. november var SBCs hold i 2 mands en tur i Aarhus for at møde et hold fra BK Fluen, og det blev til en sejr på 4-0, Arne Hansen (9,33) og Johnny Greve (4,90) sikrede den.

Tre nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 13. november var ikke nogen god dag for SBCs Oldboys afdeling, for det blev til tre nederlag på 2-6.
  Hold 1 havde hjemme besøg af et hold Aars BK, og her var den eneste vinder Rudolf Friis (7,33), medens Henry Chris-tensen (8,32), Manfred Martinussen (6,36) og Henning Honoré (3,93) alle tabte.
  Hold 3 var en tur i Aars men det gik ikke bedre, for også de fik et nederlag på 2-6, her var den eneste vinder Bjarne

Hjorth (4,27), medens Ib Pedersen (8,76), Jørgen Brandt (5,61) og Jørn Skov (2,48) alle tabte.  Hold 5 havde hjemme besøg af Brande BK, men også her blev resultatet et nederlag på 2-6, her var den eneste vinder Helmer Overballe (4,47), medens John Lehmann Bøgh (6,95), Ove A. Andersen (4,00) og Lars Kristensen (2,15) alle tabte. 

Videre i klasse B
Bjarne Rasmussen fra SBC havde tirsdag d. 13. november besøg af en spiller fra Skanderborg BK og en fra Søndersø BK, hvor de skulle spille puljekampe i klasse B Vest, og her gik det bedst for spilleren fra Skanderborg der vandt begge sine kampe og dermed blev etter, men da Bjarne vandt sin kamp mod spilleren fra Søndersø kom han videre som toer i puljen, men hans snit betyder nok at han kommer på udebane til den næste puljekamp.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 14-11-18 - v/ Henning Honoré

Jysk Mester i 5-kegle
Lørdag d. 3. november var en af Silkeborg Billard Clubs bedste spillere, Robin Thos-trup en tur i Ikast for at spille 5-kegle, et lidt specielt spil hvor man bruger små ludo brikker, i stedet for de sædvanlige kegler, og så afvikles kampene så man spiller bedst af tre sæt.
  Robin var oppe mod tre spillere, to fra Ikast BK, en fra Odder BK og vandt over spilleren fra Odder og den en fra Ikast, medens han tabte til den anden spiller fra Ikast, men fordi Robin havde 6-3 i sæt imod 5-4 som den ene fra Ikast og spille-ren fra Odder opnåede, var Robin en sikker vinder af det jyske Mesterskab i 5-kegle, altså regionsfinale. 

Nederlag i Serie 1 men uafgjort i Serie 3
Onsdag d. 7. november havde SBCs hold 1 i serie 1 vest besøg af et hold fra BK Frem, Kolding og det blev desværre til et neder-lag på 2-6, eneste vinder på holdet var Allan E. Sørensen (12,12), medens Kurt Birkefeldt (14,00), Torben Juul (11,18) og Ivan Væggemose (9,12) alle tabte.
  Torsdag d. 8. november var SBCs hold 3 i serie 3 vest en tur i Juelsminde og opnå-ede de uafgjort, de to vindere på holdet var John Gadebæk (9,50) og Michael Tou-strup (8,88), medens Johnny Greve (4,12) og Lars Andersen (4,05) tabte.

Sejr og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 6. november var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 2 havde besøg af et hold fra Ikast BK, og de tog en sejr på 6-2 med hjem, eneste vinder på hold 2 var Johnny Greve (5,28), medens Ib Pedersen (14,60), Ole Gyldenøhr (7,05) og Arne Hansen (5,87) alle tabte.
  Hold 4 var en tur i Viborg og her var det dem der tog en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere var, Ole Overgaard (7,85), Lars Kristensen (4,82) og Jørgen Jensen (4,48), medens Peter N. Jensen (11,30) tabte.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 07-11-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Søndag d. 4. november havde Silkeborg Billard Clubs førstehold besøg Troldhede BK, for de kunne få afviklet en kamp der var udsat fra d. 30/10 og det fint for holdet, idet det blev til en sejr på 6-2, og da det samtidig var en kamp imellem puljens tophold, så blev puljens første-plads sikret.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kristensen der skulle starte og her gik det bedst for Flemming, der allerede i hans anden indgang lavede en serie på 218 point som var stærkt medvirkende til at han lukkede sin kamp efter 12 ind-gange med et snit på 41,66, Erik derimod måtte se sin modstander lukke kampen efter 16 indgange, hvor Erik havde point til et snit 25,12.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle i kamp, og her kom Kent bedst i gang og selvom han i 5. og 6. indgang var lidt nede, så fik han lukket kampen efter 7 indgange med et snit på 71,42, Robin havde derimod lidt problemer i starten af sin kamp, men det fik han rettet op på og fik lukket kampen efter 11 indgange med et snit 45,45.
  Så det blev en kamp hvor alle de ting holdet går og træner gik op i en højere enhed, hvilket også kunne ses på at i alle

fire spillede over deres tilmeldte snit, ja Kent og Flemming spillede med det dobbelte.
  Nu er det så spændende om holdet kan fastholde førstepladsen, når de en den næste kamp møder et andet tophold Lemvig i SBCs lokaler d. 13. november.

Sejr for SBCs 2 Mands hold
Mandag d. 29. oktober havde SBCs hold i 2 mands hold vest besøg et hold fra BK Frem i Kolding, og det blev til en sejr på 3-1, Arne Hansen (9,33) sørgede for de to point, medens Johnny Greve (5,88) opnåede uafgjort. 

Nederlag i Serie 2
Onsdag d. 31. oktober havde SBCs hold i serie 2 vest besøg af et hold fra Ebeltoft BK og var ikke nogen succes, for de rejse hjem til Ebeltoft med et sejr på 8-0, de fire tabere på SBC var, Richardt Hegelund (11,13),  Tommy D. Nielsen (7,77), Rudolf Friis (6,91) og Frank Jensen (6,59). 

Sejr og uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 1. november var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 2 var en tur i Ikast og her tog de en sejr på 7-1 med hjem, de tre vindere var, Peter N. Jensen (10,41), Ib Pedersen (10,35) og Henry

Christensen (10,19), medens Ole Gylden-øhr (9,05) fik uafgjort.
  Hold 1 havde hjemme besøg af et hold fra Ikast BK og her blev det uafgjort, de to vindere var, Bjarne Rasmussen (22,57) og Preben Klauber (12,86), medens Flem-ming Kristensen (20,08) og Ove A. Ander-sen (4,40) begge tabte. 

To gange uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 30. oktober var to af SBCs hold i oldboys rækken i kamp på udebane, hold 1 var en tur Viborg og her opnåede uaf-gjort, de to vindere på holdet var Rudolf Friis (9,16) og Henning H. Honoré (5,72), medens Manfred Martinussen (7,77) og Henry Christensen (7,76) begge tabte.
  Hold 5 var en tur i Givskud og også her blev det uafgjort, her var de to vindere John Lehmann Bøgh (6,00) og Lars Kris-tensen (4,66), medens Helmer Overballe (4,36) og Ove A. Andersen (2,60) tabte. 

En sejr og et nederlag i klasse B
Lørdag d. 3. november var to af SBCs spillere i kamp i klasse B vest, Bjarne Rasmussen var en tur i Spjald og her opnåede han en anden plads efter en vundet kamp og en tabt og er videre, Flemming Kristensen var knap så heldig for han tabte begge sine og ude.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 31-10-18 - v/ Henning Honoré

To gange uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 24. oktober var to af Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest i kamp på hjemmebane, hold 1 have besøg af Juels-minde BK og det blev til uafgjort, de to vindere op hold 1 var Torben Juul (20,00) og  Allan E. Sørensen (11,76), medens Ivan Væggemose (10,20) og Kurt Birkefeldt (10,05) tabte.
  Hold 2 der havde besøg BK Fluen fra Aarhus opnåede også uafgjort, her var de to vindere Preben Klauber (15,38) og Jør-gen Ploug (13,79), medens Bjarne Ras-mussen (10,00) og Ib Pedersen (8,38) tabte.

Sikker sejr i Serie 3
Torsdag d. 25. oktober havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af et hold fra Horsens BK, og holdet var ikke særligt gæstfri, for de sikrede sig en sejr på 8-0, de fire vindere på holdet var Michael Toustrup (8,00), Johnny Greve (6,05), John Gade-bæk (5,27) og Lars Andersen (4,51).

Uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 23. oktober var to af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 4 havde hjemme besøg af et hold fra Randers BK og holdet opnåede uafgjort, to vindere på holdet var Peter N. Jensen (9,15) og

Arne Lauridsen (4,45), medens Ole Over-gaard (4,08) og Lars Kristensen (3,11) tabte.
  Hold 2 var en tur i Horsens for at møde et hold fra Klub 10, men her blev det til et nederlag 2-6, eneste vinder på holdet var Rudolf Friis (7,85), medens Ole Gyldenøhr (12,30), Steen Pedersen (10,20) og Arne Hansen (5,93) alle tabte.

Nederlag i klasse A
Lørdag d. 27. oktober var Robin Thostrup en tur til Spjald og spille 2. runde i klasse A kegler. Det blev desværre til to tabte kampe og slut for Robin.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 24-10-18 - v/ Henning Honoré

Sikker sejr i 3. Division
Tirsdag d. 16. oktober var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur i Aulum for at møde deres førstehold og holdet tog en sikker sejr på 8-0 med hjem.
  Det var Flemming Kristensen og Bjarne Rasmussen der skulle starte og her gik det bedst for Flemming, for han lukkede efter 18 indgange med et snit på 27,77, hvor Bjarne måtte ud i 27 indgange før han fik lukket med et snit på 18,51, men begge spillede over deres tilmeldte snit.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle til og de gjorde kort proces, Robin lukkede sin kamp efter 14 indgange med et snit på 35,71, medens Kent ikke var meget efter, for han lukkede efter 16 indgange med et snit på 31,25, så en sikker sejr var i hus.

To gange uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 18. oktober var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 1 var en tur i Ikast og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var Flemming Kristensen (20,00) og Ove A. Andersen (5,54), medens det blev til nederlag for Preben Klauber (13,92) og Kurt Birkefeldt (9,15).
  Samme dag havde hold 2 besøg af et andet hold fra Ikast BK og også her blev det uafgjort, for hold 2 var de to vindere Richardt Hegelund (12,07) og Rudolf Friis (5,78), medens Henry Christensen (7,94) og Peter N. Jensen (7,56) tabte. 

En sejr og to nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 16. oktober var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 1 havde

hjemme besøg af Arden og det lykkedes for holdet at få en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Henry Christensen (12,15), Peter N. Jensen (9,74) og Henning H. Honoré (7,57), medens Rudolf Friis (5,05) tabte.
  Hold 3 var derimod en tur i Arden og det blev en lang hjemtur, for holdet tabte 2-6, eneste vinder på holdet var Bent Nielsen (6,20), medens Jørgen Brandt (6,30), Bjarne Hjorth (4,70) og Jørn Skov (2,48) tabte.
  Hold 5 havde hjemme besøg af Klub 10 fra Horsens, men det blev også et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Lars Kristensen (4,00), medens det for John Lehmann Bøgh (6,30), Ove A. Andersen (3,77) og Helmer Overballe (2,30) blev til nederlag.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 17-10-18 - v/ Henning Honoré

En sejr og en uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 10. oktober var to af Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest i kamp, hold 2 var en tur i Viborg og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Bjarne Rasmussen (40,00), og Jørgen Ploug (12,12) og Ib Pedersen (11,76), medens Preben Klauber (12,90) tabte, tre af spillerne var over deres snit men især  Bjarne var helt ustyrlig og spillede med næsten tre gange hans snit.
  Samme dag var hold 1 en tur i Børkop men her måtte de nøjes med uafgjort, her var de to vindere Kurt Birkefeldt (12,12) og Richardt Hegelund (8,33), medens Allan E. Sørensen (15,20) og Ivan Væggemose (7,08) begge tabte.

Også uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 11. oktober var SBCs hold 3 i serie 3 vest en tur i Skanderborg og her opnåede hold uafgjort, de to vindere på holdet var Michael  Toustrup (7,27) og Johnny Greve (5,28), medens Lars Ander-sen (5,16) og John Gadebæk (3,76) begge tabte. 

To nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 9. oktober var to af SBCs hold i oldboys rækken i kamp uden den store succes, hold 2 havde hjemme besøg af  Nørre Snede og det blev et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var  Arne Hansen (6,58), medens Ole Gyldenøhr (11,14), Henry Christensen (6,16) og

Rudolf Friis (4,81) alle tabte.
  Hold 4 var en tur i Tinghøj nord for Hobro og  her  indkasserede de et nederlag på 0-8, de fire tabere var Ib Pedersen (8,74), Peter N. Jensen (7,63), Lars Kristensen (4,32) og Arne Lauridsen (2,45).

5-kegle klasse M
Robin Thostrup prøver i år kræfter med et nyt spil. Det lykkedes ham at komme videre til 2. runde efter kamp i BK Fluen d. 13. oktober. Man spiller bedst af 3 sæt til 50 point, alle mod alle.
  Han skal næste gang til Ikast, hvor der er to 4-mands puljer.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 10-10-18 - v/ Henning Honoré
Sikker sejr i 3. Division
Tirsdag d. 2. oktober var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur Spjald for at møde et hold fra Spjald BK og det blev til en sikker sejr på 8-0, hvor alle spillede over deres snit og en enkelt over det dobbelte.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kris-tensen der skulle starte og Erik lukkede sin kamp efter 17 indgange med et snit på 29,41 medens Flemming måtte bruge 27 indgange for at lukke med et snit på 18,51.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle i ilden, men det blev deres modstander der kun i ilden, for Robin skulle kun bruge 7 indgange for at lukke med et snit på 71,42, blandt andet efter en serie på 270 point, men Kent fulgte godt med og lukkede efter 15 indgange med et snit på 33,33.
  Resultatet betyder at holdet p.t. ligger på førstepladsen i pulje 2, med de tre øverste hold ligger tæt. 

Sejr i Serie 2 Vest og uafgjort i Serie 3
Onsdag d. 3. oktober havde SBCs hold 1 i serie 2 vest besøg af Aars BK og det blev til en sejr på 6-2, de tre  vindere på holdet var Richardt Hegelund (12,00),

Frank Jensen (7,50) og Tommy D. Nielsen (5,17), medens Rudolf Friis (6,13) tabte.
  Torsdag d. 4. oktober havde SBCs hold 2 i serie 3 vest besøg af et hold fra B67 Herning og her blev det uafgjort, de to vindere på holdet var Henry Christensen (14,36) og Peter N. Jensen (11,61), med-ens Ivan Væggemose (9,79) og Ib Pedersen (9,80) begge tabte. 

Uafgjort i 2 Mands hold
Mandag d. 1. oktober var SBCs ene hold i 2 mands hold, en tur i Aarhus for at møde et hold fra BK Fluen, og her blev det til uafgjort, vinderen på holdet var Arne Hansen (11,20), medens Johnny Greve (5,35) tabte. 

To gange uafgjort og et nederlag i
Oldboys

Tirsdag d. 2. oktober var tre af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 1 var en tur i Aarhus for at møde et hold fra Aarhus Pensionisterne og det blev desværre til et nederlag på 3-5, den eneste vinder var Ole Overgaard (6,42), medens Jørgen Ploug (9,73) opnåede uafgjort, Henry Christensen (8,59) og Rudolf Friis (7,24) tabte begge.
  Hold 3 og 5 havde hjemme besøg af

henholdsvis BK Ans og Klub 10 fra Hor-sens, for hold 3 var de to vindere Jørn Skov (5,70) og Jørgen Brandt (5,00), medens Ib Pedersen (11,15) og Bent Nielsen (4,20) tabte.
  For hold 5 var de to vindere John Leh-mann Bøgh (5,14) og Helmer Overballe (5,15), medens Ove A. Andersen (3,13) og Lars Kristensen (1,95) begge tabte.

To SBC spillere videre i klasse B
Lørdag d. 6. oktober var to af SBCs spillere en tur i Juelsminde for at spille indivi-duelt klasse B, og det lykkedes for dem begge at komme videre som toer i deres pulje.
  Flemming Kristensen var den der klarede sig bedst, idet han lukkede den ene kamp efter 22 indgange med et snit på 22,73 og i den anden kamp manglede han kun 24 point da hans modstander lukkede kampen, så hans samlede snit for de to kampe blev på 23,24, som måske giver ham hjemmebane i næste runde.
  Bjarne Rasmussen lukkede den ene kamp efter 27 indgange med et snit på 18,52, medens han i den anden kamp, måtte se sin modstander lukke kampen efter 29 indgange, Bjarnes snit for de to kampe blev 15,96.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 03-10-18 - v/ Henning Honoré

Sejr og uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 26. september var Silkeborg Billard Clubs to hold i serie 1 vest i kamp, hold 2 havde hjemme besøg af et hold fra BK Ans og det blev til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Jørgen Ploug (18,18), Ib Pedersen (12,90) og Preben Klauber (7,84), medens Bjarne Rasmus-sen (10,93) tabte.
  Hold 1 var en tur i Odder og her opnåede uafgjort, de to vindere på holdet var, Kurt Birkefeldt (12,50) og Ivan Væggemose (10,25), medens Allan E. Sørensen (12,00) og Torben Juul (11,47) begge tabte.

Sejr i Serie 3
Torsdag d. 7. september var SBCs hold 3 i serie 3 vest en tur i Juelsminde og her tog de en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere var Arne Hansen (9,33), Rudolf Friis (6,11) og Johnny Greve (6,05), medens Lars Andersen (4,26) tabte.

 Uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 25. september var to af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 2 havde hjemme besøg af et hold fra Ikast BK, og de og en sejr på 6-2 med hjem, den eneste vinder for hold 2 var Rudolf Friis (6,28), medens Henry Christensen (8,12),

Johnny Greve (6,12) og Arne Hansen (6,09) alle tabte.
  Samme dag havde hold 4 besøg af et hold fra Viborg BC og her blev det uaf-gjort, de to vindere på holdet var Ole Overgaard (8,15) og Jørgen Jensen (5,60), medens Peter N. Jensen (10,33) og Lars Kristensen (2,59) begge tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 26-09-18 - v/ Henning Honoré

To sejre i 3. Division
Silkeborg Billard Clubs førstehold har fået en fin start på turneringen i 3. division vest, tirsdag d. 4. september var holdet en tur i Brande og her blev det til en sejr på 8-0.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kris-tensen der skulle starte og her gik det bedst for Erik det han lukkede efter 16 indgange med et snit på 31,25, men Flemming ville også være med så han lukkede efter 25 indgange med et snit på 20,00, så begge var over deres normale snit.
  Så var Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle i ilden, Kent lukkede sin kamp efter 17 indgange med et snit på 29,41, medens Robin måtte ud i 18 indgange for at lukke sin kamp, med et snit på 27,77, men for dem alle fire var det en god begyndelse på turneringen.
  Tirsdag d. 18. september var holdet igen i kamp, denne gang på hjemmebane mod et hold fra Balling BK og her blev det til en sejr på 6-2.
  Erik Dalgas og Flemming Kristensen skulle starte og gik det bedst for Flemming, idet han lukkede sin kamp efter 24 indgange med et snit på 20,83, hvorimod Erik denne gang måtte ud i 31 indgange før han fik lukket kampen med et snit 16,12, noget under hans normale snit.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle til og begge måtte ud i 15 indgange, men hvor det var Kent der

lukkede sin kamp efter de 15 indgange med et snit på 33,33, så var der Robin modstander der lukkede kampen efter de 15 indgange, hvor Robin havde point til et snit på 31,73, men en sejr var kommet i hus.

Sejr i Serie 2 og uafgjort og nederlag i
Serie 3

Onsdag d. 19. september havde SBCs serie 2 hold hjemmebane mod et hold fra Arden BK, og det blev til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Preben Klauber (10,00), Frank Jensen (8,82) og Tommy D. Nielsen (6,00), medens Rudolf Friis (5,46) tabte.
  Torsdag d. 20. september. havde SBCs hold 1 i serie 3 vest besøg af et hold fra Nr. Snede og det blev til et uafgjort resultat, de to vindere på holdet var Flemming Kristensen (30,52) og Bjarne Rasmussen (31,60), Preben Klauber (9,46) og Ove A. Andersen (4,16) tabte.
  Samme dag var Hold 2 en tur i Herning, men her blev det til et nederlag på 7-1, Ib Pedersen (9,77) opnåede uafgjort, medes Henry Christensen (11,82), Peter N. Jensen (7,48) og Johnny Greve (5,45) alle tabte.

To gange uafgjort og et nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 18. september var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp. hold 1 havde hjemme besøg af Viborg BC og det blev uafgjort, de to vindere på holdet var Henry Christensen (10,53)

og Ole Overgaard (8,48), medens Rudolf Friis (7,76) og Henning Honoré (4,05) tabte.
  Hold 3 var en tur i Viborg og her blev det til et nederlag på 6-2, eneste vinder på holdet var Jørn skov (9,05) efter en fin kamp, hvor Jørn lukkede efter 17 ind-gange, Ib Pedersen (9,72), Bjarne Hjorth (3,55) og Bent Nielsen (3,29) tabte.
  Hold 5 var en tur i Nr. Snede og her blev det uafgjort, de to vindere var Arne Hansen (12,44) efter en flot kamp, og John Lehmann Bøgh (8,57), medens Ove A. Andersen (3,82) og Lars Kristensen (3,55) begge tabte.

Videre i klasse A
En af SBCs tidligere ungdomsspillere er vendt tilbage og har allerede vist sit hver på klubbens førstehold, og søndag d. 23. september skulle han prøver kræfter med klasse A i en fremrykket kamp. Det sket på hjemmebane hvor han vandt begge sine kampe, så han kom videre som sikker vinder af puljen med et snit for de to kampe på 28,57.
  Lørdag d. 22. september var Robin en tur i Holstebro og spille 3-bande carambole i klasse B. Her gik det ikke så godt, for Robin tabte begge sine kampe. Det skal nævnes at 3-bande er en noget sværere disciplin end kegler, som han netop foretrækker.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 19-09-18 - v/ Henning Honoré

Sejr og nederlag i Serie 1
Onsdag d. 12. september havde Silke-borg Billard Clubs hold 1 i serie 1 vest besøg af et hold fra Horsens BK, og det blev til en sejr på 6-2, efter en kamp hvor en spiller Ivan Væggemose fik gang i sit spil.
  Han og Kurt Birkefeldt skulle starte og Ivan lukkede efter 22 indgange med et snit på 18,18 og en højeste serie 110 point, medens Kurt måtte ud i 40 ind-gange for at lukke kampe, det gav ham et snit på 10,00.
  Så var det Torben Juul og Allan E. Søren-sen der skulle i spil, og her gik det bedst for Torben der fik lukket kampen efter 24 indgange med et snit på 16,66, medens Allan måtte se sin modstander lukke kampen efter 21 indgange, hvor Allan havde point til et snit på 17,23.
  Tirsdag d. 11. september var SBCs hold 2 i serie 1 vest en tur i Rosenholm og her blev et nederlag på 2-6, det var Preben Klauber og Ib Pedersen der skulle starte og her gik det bedst for Preben der blev

holdets eneste vinder, idet han lukkede sin kamp efter 29 indgange med et snit på 13,39, Ib derimod måtte se sin modstan-der lukke kampen efter 26 indgange hvor Ib havde et snit 9,53.
  Så var det Bjarne Rasmussen og Jørgen Ploug der skulle i ilden, Bjarne mødte en tidligere SBCs spiller Knud Enø og selvom Bjarne spillede over sit snit måtte han se Knud lukke kampen efter 23 indgange, hvor Bjarne havde point til et snit på 16,69, Jørgen Ploug holdt sit snit men måtte alligevel se sin modstander lukke kampen efter 29 indgange, hvor Jørgen havde point til et snit på 13,41. 

Uafgjort og nederlag i Serie 3
Mandag d. 10. september havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af et hold fra Tørring BK for at spille en udsat kamp, og det lykkedes holdet at opnå uafgjort, de to vindere på holdet var Johnny Greve (8,95) og John Gadebæk (7,91), medens Michael Toustrup (7,06) og Lars Andersen

(5,25) tabte.
  Torsdag d. 13. september skulle samme hold have besøg af et hold fra Klovborg BK og det blev desværre til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var John Gadebæk (9,04), medens Arne Hansen (4,64), Johnny Greve (4,52) og Lars Ander-sen (3,92) alle tabte. 

Sejr og uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 11. september var SBCs hold 2 i Oldboys rækken en tur Brande og her opnåede de at få en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere på holdet var Arne Hansen (8,29), Rudolf Friis (7,06) og Johnny Greve (6,24), medens Steen Pedersen (8,69) tabte.
  Hold 4 havde hjemme besøg af et hold fra Aars BK og her blev det uafgjort, de to vindere på holdet var Peter N. Jensen (8,88) og Jørgen Jensen (2,60), medens Ole Overgaard (5,61) og Arne Lauridsen (4,16) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 12-09-18 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 2
Onsdag d. 5. september var Silkeborg Billard Clubs hold i serie 2 vest en tur i Randers og her lykkedes det holdet at opnå uafgjort, de to vindere på holdet var Frank Jensen (7,89) og Rudolf Friis (6,38), medens Tommy D. Nielsen (7,45) og Preben Klauber (7,03) begge tabte. 

Sejr og nederlag i Serie 3
Torsdag d. 6. september skulle de to hold som Silkeborg billard Club har i som pulje i serie 3 vest afvikle der første indbyrdes kamp, og det med en sejr på 6-2 til hold 2 mod hold 1.
  De tre vinder på hold 2 var, Henry Christensen (10,89), Ib Pedersen (10,35) og Jørgen Brandt der vandt uden kamp, Peter N. Jensen (9,86) tabte, for hold 1 var Ove A. Andersen (5,73) eneste vinder medens Preben Klauber (11,11) og Ivan Væggemose (9,72) begge tabte.

Uafgjort i 2 Mands hold
SBC har et hold med i en ny turnering for to mands hold, og de startede med at

spille uafgjort på hjemmebane mod et hold fra B67 Herning, vindere på holdet var Arne Hansen (7,00), medens Johnny Greve (6,25) tabte.

Tre nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 4. september var tre af SBCs Oldboys hold i kamp, men det var ikke med et særligt godt udfald for det blev til tre nederlag.
  Hold 1 havde hjemme besøg af et hold fra Aars og her blev resultatet et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Henry Christensen (10,53) medens Peter N. Jensen (7,55) der opnåede uafgjort efter en flot afslutning, Henning Honoré (6,32) og Rudolf Friis (6,06) tabte.
  Hold 3 var en tur i Aars og her blev det til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Jørn Skov (3,58), medens Jørgen Brandt (5,55), Bent Nielsen (4,21) og Bjarne Hjorth (1,60).
  Hold 5 var en tur i Ikast og her fik de et nederlag på 1-7, den eneste der ydede lidt modstand var John Lehmann Bøgh (4,86), medens Johnny Greve (6,92), Ole

 Overgaard (6,52) og Ove A. Andersen (5,17) alle tabte. 

Videre i klasse B
To af SBCs spillere var lørdag d. 8. sep-tember i kamp i Klasse B Vest, Flemming Kristensen var i SBCs lokaler og mødte en spiller fra Fluen og en fra Nr. Snede, og det lykkedes ham at slå dem begge, så han kom videre som sikker etter med et snit på 19,61.
  Bjarne Rasmussen var en tur i Juels-minde for at spille puljekampe i Klasse B Vest, og det lykkedes ham at komme videre som toer, efter en sejr over en spiller fra BK Ans og et nederlag til spilleren fra Juelsminde, de to kampe gav ham et gennemsnit på 17,92.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 05-09-18 - v/ Henning Honoré

Så starter sæson 2018/19 for Silkeborg Billard Club

Nederlag i Serie 1 hold 1
Onsdag d. 29. august var Silkeborg Billard Clubs andethold en tur i Kolding for at møde et hold fra BK Frem, og det blev desværre med et nederlag på 2-6. Det var kun Ivan Væggemose, der fik en sejr med hjem, men han matte ud i 51 indgange inden den var der med et snit på 7,84. De tre tabere var  Allan E. Sørensen (21,71), Torben Juul (13,83) og Kurt Birkefeldt så det var en skidt start på sæsonen for holdet.

To sejre, en uafgjort og et nederlag i
Oldboys

Tirsdag d. 21. august havde SBCs hold 3 i oldboys rækken besøg af Aarhus Pensi-onisterne (AaPBC) og det blev til et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Ib Pedersen (10,66), medens Jørn Skov (4,66) fik uafgjort, Jørgen Brandt (4,23) og Bent Nielsen (3,93) tabte.

  Samme dag havde hold 5 besøg af B67 Herning og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere var John Lehmann Bøgh (5,80), Ove A. Andersen (4,30) og Lars Kristensen (3,41), medens Helmer Over-balle (5,07) tabte.
  Tirsdag d. 28. august var hold 2 en tur i Aarhus for at møde et hold fra AaPBC og her blev det til en sejr på 5-3, de to vinde-re var Steen Pedersen (12,14) og Ole Gyldenøhr  (10,18), medens Arne Hansen (8,00) fik uafgjort og Johnny Greve (4,28) tabte.
  Samme dag var hold 4 en tur i Arden og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var Ole Overgaard (7,31) og Lars Kristensen (4,11), medens Peter N. Jen-sen (8,88) og Arne Lauridsen (2,00) begge tabte.

Silkeborg-cup 2018
Et par af SBCs medlemmer forsøgte sidste år at arrangere et stævne med fri tilmel-ding og da det forløb med et rimeligt resultat, har de samme medlemmer

forsøgt at følge op på det, ved at forsøge igen og lave det til årligt tilbagevende begivenhed.
  Og det lykkedes at samle 20 deltagere der blev delt op i fem puljer, og efter alle havde spillet 3 puljekampe blev de fire med færreste point "siet" fra og de sidste kom videre til 16-dels finalerne. Derfra til  fire kvartfinaler, to semifinaler og en finale.
  Fra Silkeborg kom Robin Thostrup, Ivan Væggemose, Flemming Kristensen og Ib Pedersen i  kvartfinaler, og Robin kom videre til semifinalen,  men så kom han også i finalen om 3-4. pladsen og her vandt han over Bjarne Berg fra Holstebro. Ole Fogh Jensen fra B67 Herning vandt over Allan Risvig fra Lem BK i finalen.
  Se mere: Silkeborg-cup 2018.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 09-05-18 - v/ Henning Honoré

Regionsfinalen blev endestationen
for hold 3
Tirsdag d. 1. maj var Silkeborg Billard Clubs hold 3 i Oldboys rækken en tur i Esbjerg for at spille regionsfinale og her lykkedes det holdet at opnå at få en bronze medalje.
  Men det var efter nogle tætte kampe, hvor blot en individuel sejr i en af de to kampe, hvor to af holdets spillere fik uafgjort, kunne måske have givet holdet en anden plads og en sølvmedalje, og  desuden en plads i landsfinalen.
  En af holdets spillere Nina Blichert-Toft gjorde hvad hun kunne, for hun vandt

sine tre kampe, Rudolf Friis og Finn Tve-de vandt begge en og spille en uafgjort, medens Henry Christensen kun opnåede at få en kamp uafgjort. 

To sejr og et nederlag i
Bonusturneringen 

Tirsdag d. 1. maj var to andre af SBCs oldboyshold i kamp den ekstra bonus-turnering i kamp og her blev det til to sejre.
  Hold 1 var en tur i Balling og her fik holdet en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Peter N. Jensen (8,32), Johnny Greve (6,64) og Arne Hansen (6,50), medens Ole Gyldenøhr (7,76) tabte.

  Hold 2 havde hjemme besøg af  Viborg BC og også her blev det sejr på 6-2, her var de tre vindere Ib Pedersen (15,63), Bent Nielsen (5,46) og Jørn Skov (4,38), medens Bjarne Hjorth (2,48) tabte.
  Tirsdag 24. april var hold 2 en tur Aars og det var ikke nogen succes, for resultatet var et nederlag på 0-8, efter en dag hvor intet ville lykkes for hele holdet, så det var en kamp lige til "glemmebogen".

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 18-04-18 - v/ Henning Honoré

Videre i slutspillet i Oldboys
Det var med lidt bange anelser, at Silke-borg Billard Clubs hold i oldboys rækkens slutspil, tirsdag d. 10. april på hjemme-bane, gik en til en kamp mod et hold fra Randers BK, men vidste det sig at være ubegrundet og så dog.
  For godt nok blev det til en sejr på 8-0, men for tre af SBCs spillere holdt det hårdt at få spillet til at glide, men da de ført kom i gang blev kampene sikkert gjort færdig.
  Men en af SBCs spillere Bill Ljungberg var klar, for han startede med at lave 104 point i udlæg og lukke efter 20 indgange

med et snit på 13,70, Henry Christensen lukkede i 33 indgange med et snit på 9,51, Nina Blichert-Toft lukkede i 30 indgange med et snit på 6,13, medens Finn Tvede måtte ud i 44 indgange for at lukke i et snit på 2,95, men en sikker sejr på 8-0 var i hus, og netop dette resultat gjorde at holdet har hjemmebane i deres næste kamp i slutspillet (3. runde), og det bliver mod et hold fra Fredericia.

Sejr og nederlag i Bonusturneringen
Tirsdag d. 10. april var SBCs hold 1 i bonus-turneringen en tur i Herning for at møde et hold fra B67 Herning og det

blev til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Steen Pedersen (10,68), medens Johnny Greve (8,24), Rudolf Friis (7,42) og Arne Hansen (6,31)  alle tabte.
  Samme dag var hold 2 i tur i Viborg for at møde et hold fra Viborg BC og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var, Ib Pedersen (12,28), Jørgen Brandt (7,50) og Jørn Skov (5,09), medens Bjarne Hjorth (2,40) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 11-04-18 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i slutspillet i Oldboys
Tirsdag d. 3. april skulle Silkeborg Billard Clubs hold 3 i oldboys rækken, spille deres første kamp i slutspillet for at komme videre til regionsmesterska-berne.
  Og på grund af holdets fine resultater skete det på hjemmebaner og modstan-derne var et hold fra Givskud BK, og det endte med et uafgjort resultat, de to vindere på holdet var Henry Christensen (11,62) og Nina Blichert-Toft (6,34) me-dens Bill Ljungberg (7,93) og Finn Tvede (4,53) tabte, men med det uafgjort resultat skulle vinderen findes ved score procenten og her havde SBC en procent på 94,7 mod Givskud BK 87,8, så dermed var holdet videre og skal spille deres næste kamp tirsdag d. 10. april. 

To sejre, en uafgjort og et nederlag i
Bonus turneringen

SBC har to hold tilmeldt den bonus- turnering DDBU har indført for de hold der ikke kom med i slutspillet, men godt

vil spille videre med andre klubber.
  Tirsdag d. 27. marts SBCs hold 1 og 2 i turneringen hjemme mod hold fra Viborg BC og Aulum BK, og her gik det bedst for hold 2 for de fik uafgjort, de to vindere på holdet var Ib Pedersen (9,82) og Jørgen Brandt (7,24), medens Bjarne Hjorth (3,90) og Bent Nielsen (3,48) tabte.
  For hold 1 var den eneste vinder Johnny Greve (5,94), medens Steen Pedersen (8,94), Peter N. Jensen (8,63) og Arne Hansen (5,31) alle tabte.
  Tirsdag d. 4. april havde holdene igen hjemmebane, denne gang skulle hold 1 møde et hold fra Balling BK og her blev det til en sejr på 8-0, de fire vindere på holdet var, Ole Gyldenøhr (12,30), Steen Pedersen (11,79), Arne Hansen (7,42) og Johnny Greve (5,65).
  Hold 2 skulle møde et hold fra Aars BK og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Jørgen Brandt (5,83), Jørn Skov (4,38) og Jørgen Jensen (3,75), medens Bjarne Hjorth (3,03) tabte.

Klubmester 2018 i SBC
Lørdag d. 7. april blev der afviklet SBCs klubmesterskab for 2018, desværre kun med deltagelse af 9 medlemmer der blev delt op i to puljer, hvor så nr. 1 og 2 kom i hver sin semifinale.
  Nummer 1 og 2 i pulje 1 med fire delta-gere, blev Ole Gyldenøhr og Robin Thostrup, medens 1 og 2 i pulje 2 med fem deltagere blev Ove A. Andersen og Allan E. Sørensen-
  I semifinale 1 skulle Ole Gyldenøhr møde Allan E. Sørensen og her blev Allan vinder, i den anden semifinale skulle Ove A. Andersen møde Robin Thostrup og her var det Robin det blev vinder.
  I kampen om 3. og 4. pladsen endte med Ove som vinder over Ole, medens den "hjemvendte søn" Robin sikrede sig titlen som ”Klubmester 2018”, ved at slå Allan.
  Som noget ekstra fik Bente prisen for årets spil, for at have højeste samlede snitpct. på 121% og Allan fik en pris for årets "gris" i finalen.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 28-03-18 - v/ Henning Honoré

Nederlag i 3. Division
Tirsdag d. 20. marts havde Silkeborg Billard Clubs hold i 3. div. vest besøg af et hold fra Lemvig BK og det blev en barsk omgang, for det blev til et nederlag på 2-6, til holdet der igen måtte stille op i svækket udgave pga. sygdom.
  Det var Bjarne Rasmussen og Allan E. Sørensen der skulle starte og det gik ikke særligt godt for nogen af dem, for Bjarne måtte se sin modstander lukke efter 19 indgange hvor Bjarne havde point til et snit på 12,00, og Allans modstander lukkede efter 20 indgange hvor Allan havde point til et snit på 10,50.
  Så var det op til Kent T. Jepsen og Erik Dalgas der skulle forsøge at rette op på det, og det lykkedes også for Erik at lukke sin kamp efter 21 indgange med et snit på 23,80 og en serie på 150 point, men desværre kunne Kent ikke helt følge ham selvom han var godt med, måtte han se sin modstander lukke kampen efter 19

indgange, hvor Kent havde point til et snit på 22,42.

Sejr i Serie 2 og i Serie 3
Onsdag d. 21. marts var SBCs hold i serie 2 vest en tur i Juelsminde og her lykkedes det dem at få en sejr på 8-0 med hjem. De fire vindere på holdet var Ib Pedersen (15,78), Richardt Hegelund (12,50), Frank Jensen (9,67) og Tommy D. Nielsen (6,66).
  Torsdag d. 22. marts havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af Ikast BK og det blev til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Preben Klauber (18,45), Ivan Vægge-mose (11,44) og Ove A. Andersen (5,27), medens Bjarne Rasmussen (10,85) tabte.

To sejre og en uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 20. marts var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 3 havde hjemme besøg af BK Frem fra Kolding og det blev til en sejr på 6-2, her var de tre vindere Bill Ljungberg (9,78), Nina Blic-

hert-Toft (7,07) og Finn Tvede (2,60), medens Henry Christensen (10,43) tabte.
  Hold 4 havde ligeledes hjemme besøg af Klovborg BK og her blev det til en sejr på 8-0, de fire vindere på holdet var Ib Pedersen (9,82), Jørgen Brandt (8,07), Bent Nielsen (4,82) og Jørn Skov (4,05).
  Hold 5 var en tur i Nørre Snede og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var Peter N. Jensen (9,90) og Lars Kristensen (4,68), medens Lasse Haxen (5,57) og Jørgen Jensen (2,54) begge tabte.
  Hold 3 blev en sikker vinder af deres pulje 24 point mod nr. 2 der opnåde 17 point, så de er som det eneste hold fra SBCs i oldboys rækken videre til slut-spillet, og her skal de på hjemmebane møde et hold 4 fra Givskud BK 4tirsdag d. 3. april.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 21-03-18 - v/ Henning Honoré

Nederlag i Serie 1
Onsdag d. 14. marts havde Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest et besøg fra Aarhus, nemlig et hold 3 fra BK Fluen og desværre tog de en sejr på 6-2 med hjem.
  Det var Preben Klauber og Jørgen Ploug der skulle starte og her gik det bedst for Jørgen, han måtte godt nok ud i 44 ind-gange inden han fik lukket kampen med et snit på 9,09, men han vandt sin kamp, Preben derimod måtte se sin modstan-der lukke kampen efter 28 indgange, hvor Preben havde point til et snit på 12,57.
  Så var det Torben Juul og Kurt Birkefeldt der skulle i ilden og det kom de, begge deres modstandere lukkede kampen efter 29 indgange hvor Torben havde point til et snit på 11,65 og Kurt et på 7,44, hvilket er langt under deres

normale snit, men det var bare sådan en dag for holdet.
  Havde holdet spillet 4-4, havde det været nok til oprykning til 3. Div. over Brande BK.

Sejr og nederlag i Serie 3
Torsdag d. 15. marts var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 1 var en tur i Ans og her fik de en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere på holdet var Bill Ljungberg (10,53), Peter N. Jensen (9,45) og Henry Christensen (7,85), medens Ole Gylden-øhr (7,85) tabte.

  Hold 2 var en tur i Ikast og her blev det til et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Lars Andersen (7,28) medens John Gadebæk (5,56) fik uafgjort, Johnny Greve (6,34) og Michael Toustrup (3,93) tabte begge.

To nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 13. marts var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 1 skulle på hjemmebane møde Nørre Snede, men det var ikke lige holdets dag, for næsten intet ville lykkes så det blev et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Ru-dolf Friis (7,00), medens Torben Juul (12,34), Manfred Marti-nussen (7,17) og Henning Honorè (4,07) alle tabte, så denne gang måtte de overlade deltagelsen i regions-mesterskabet til Brande BK.
  Hold 2 var en tur i Hedensted for at mød Østjydsk BK og også her blev det til et nederlag på 2-6, eneste vinder på hold 2 var Arne Hansen (6,70), medens Steen Pedersen (13,08), Ole Gyldenøhr (10,07) og Johnny Greve (4,57) alle tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 14-03-18 - v/ Henning Honoré

Nederlag i 3. Division
Tirsdag d. 6. marts var Silkeborg Billard Clubs førstehold den tur i Balling for at møde et  hold fra Balling BK, og det blev et lidt kedelig tur for en endte med et nederlag på 2-6.
  Men i forvejen var holdet blevet handicappet fordi en af holdets bedste var blevet syg, så holdet måtte stillet med en reserve, men sådan er det.
  Der var Bjarne Rasmussen og Preben Klauber der skulle starte, men det blev ikke nogen godt start, for Bjarne måtte se sin modstander lukke kampen efter 34 indgange, hvor Bjarne havde point til et snit på 12,76 og Prebens modstander lukkede deres kamp efter 36 indgange, hvor Preben havde point til et snit på 12,66, der var rimeligt for Preben men Bjarne burde kunne gøre det bedre.
  Så var det Kent T. Jensen og Erik Dalgas der skulle til og her gik det bedst for Erik, for han lukkede sin kamp efter 22 indgange med et snit på 22,72, hvorimod Kent var kommet i "menneskehænder" for hans modstander lukkede kampen efter 16 indgange, hvor Kent havde point til et snit på 21,37. 

Uafgjort i Serie 2 og uafgjort og
nederlag i Serie 3

Onsdag d. 7. marts havde SBCs hold i serie 2 vest besøg af Viborg BC og det blev til en deling, de to vindere for SBC var Ib Pedersen (10,71) og Frank Jensen (8,33), medens Tommy D. Nielsen (5,15) og Ken Nilsson (4,66) begge tabte.
  Torsdag d. 8. marts spillede SBCs hold en kamp mod et hold fra Aars der var blevet udsat fra d. 1/3 på grund af vejret, og det blev til også en deling, de to vindere for SBC var Ole Gyldenøhr (11,85) og Peter N. Jensen (7,17), medens Bill Ljungberg (5,51) og Jørgen Brandt (4,90) begge tabte.
  Samme dag var SBCs hold 3 en tur i Tør-ring og her blev det til et nederlag på 2-6, den eneste vinder på holdet var Preben Klauber (13,53), medens Bjarne Rasmus-sen (10,87), Ove A. Andersen (4,70) og Bente Dalsgaard (2,47) alle tabte.

To sejre og to uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 6. marts var SBCs hold 3 i old-boys rækken en tur i Juelsminde for at møde et hold fra Juelsminde BK og de tog en sejr på 6-2 med hjem, de tre

 vindere på holdet var Bill Ljungberg (9,13), Finn Tvede (7,22) og Nina Blichert-Toft (5,57), medens Henry Christensen (9,30) tabte.
  Hold 4 havde samme dag besøg af B67 Herning og her blev det uafgjort, de to vindere var Ib Pedersen (15,63) og Jørn Skov (6,32), medens Bjarne Hjorth (4,56) og Jørgen Brandt (3,82) tabte.
  Hold 5 også samme dag besøg af Givskud BK, men her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere var Peter N. Jensen (9,04), Ole Overgaard (7,36) og Lars Kristensen (3,65) medens Arne Lauridsen (3,39) tabte.
  Onsdag 7. marts skulle hold 2 spille en udsat kamp mod BK Frem fra Kolding og det blev til en deling, de to vindere på holdet var Johnny Greve (6,45) og Arne Hansen (5,20), medens Steen Pedersen (8,00) og Ole Gyldenøhr (7,65) begge tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 07-03-18 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 1 og nederlag i
Serie 3

Onsdag d. 28. februar var Silkeborg Bil-lard Clubs hold i serie 1 vest en tur i Ikast og her opnåede de uafgjort, de to vinde-re på holdet var Jørgen Ploug (23,52) og Kurt Birkefeldt (12,90), medens Allan E. Sørensen (12,35) og Torben Juul (12,19) begge tabte.
  Som en pudsig ting kan nævnes at Jørgen også slog den samme modstander efter 17 indgange, da den første kamp blev spillet d. 8. nov. 2017 i SBCs lokaler.
  Torsdag d. 1. marts havde SBCs hold 2 i serie 3 vest besøg af B67Herning og det blev desværre til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Lars Andersen (6,42), han var også den eneste

 der levede op til sit snit, hvorimod John Gadebæk (5,65), Michael Toustrup (4,68) og Johnny Greve (3,48) der tabte, alle var under deres snit. 

Uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 27. februar var to af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 1 var en tur i Brande og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var Ib Pedersen (11,86) og Rudolf Friis (6,43), medens Knud Laustsen (10,66) og Henning Honoré (4,80) tabte.
  Hold 6 havde hjemme besøg af Ikast BK og her blev det desværre til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Bente Dalgaard (4,68), medens Ove A. Ander-

sen (4,00), John Lehmann Bøgh (3,84) og Lars Kristensen (3,55) tabte.
  Hold 1 og 6 spiller i samme pulje og her har hold 6 førstepladsen med 14 point, de har dog ikke flere kampe, men Brande BK og SBC hold 1 med hver 13 point har en kamp tilbage, så både Brande BK og SBC 1 har en chance, men Brande BK ligger bedst indbyrdes. 

To kampe aflyst på grund af
snevejret

På grund af det dårlige vejr valgte både BK Frem fra Kolding og Aars at få kamp-ene udsat til senere, så Serie 3 hold 1 og Oldboys hold 2 kom ikke i kamp i denne uge.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 28-02-18 - v/ Henning Honoré

Nederlag i 3. Division
Tirsdag d. 20. februar var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur i Ikast for at møde Ikast BK, og det blev et møde som holdet nok ville have været foruden, for det blev et  nederlag på 0-8, selvom tre af holdets spillere spillede over deres normale snit.
  Det var Bjarne Rasmussen og Allan E. Sørensen der skulle starte og selvom de spillede over deres snit, så gjorde deres modstandere det samme. Bjarnes mod-stander lukkede kampen efter 14 ind-gange hvor Bjarne havde point til et snit på 19,14, medens Allans modstander lukke efter 23 indgange, hvor Allan have point til et snit på 15,91.
  Så var det op til Kent T. Jepsen og Erik Dalgas at rette op på det, men selvom Kent viste stor spil og kun manglede 6 point, så måtte han se sin modstander lukker kampen efter 11 indgange hvor Kent havde point til et snit på 44,90 mod

 hans modstanders 45,45, så det var meget tæt.
  Erik derimod kom aldrig i gang, så han måtte se sin modstander lukke kampen efter 12 indgange, hvor Erik havde point til et snit på 14,33.

Uafgjort i Serie 2 og nederlag i Serie 3
Onsdag d. 21. februar var SBCs hold i serie 2 vest en tur i Horsens for at møde et hold fra Horsens BK, og det lykkedes holder at få et uafgjort resultat med hjem, de to vindere på holdet var Ib Pedersen (10,34) og Frank Jensen (9,09), medens Tommy D. Nielsen (7,68) og Ken Nilsson (7,47) begge tabte.
  Torsdag d. 22. februar havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af hold 1 fra Klovborg BK, og det blev desværre til et nederlag på 2-6, holdets eneste vinder var Ivan Væggemose (14,43), medens Bjarne Rasmussen (20,69), Peter N. Jensen (4,00) og Ove A. Andersen (3,53) alle tabte.

To sejre og en uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 20. februar var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 3 havde hjemme besøg af Børkop BK og her blev det til en hjemmesejr på 8-0, de fire vindere på hold 3 var Bill Ljungberg (17,12), Nina Blichert-Toft (8,36), Henry Christensen (8,26) og Finn Tvede (3,17).
  Hold 4 var en tur i Brande og her opnåede i uafgjort, de to vindere på holdet var Bent Nielsen (8,20) og Jørn Skov (4,38), medens Bjarne Hjorth (4,35) og Jørgen Brandt (4,17) begge tabte.
  Hold 5 havde besøg af B67 Herning og de sikrede sig også en sejr på 8-0, her var de fire vindere Peter N. Jensen (8,00), Ole Overgaard (6,13), Lasse Haxen (5,09) og Arne Lauridsen (3,59).

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 21-02-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i Serie 1
Onsdag d. 14. februar havde Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest besøg af Horsens BK og det blev til en overbevis-ende sejr på 8-0.
  Det var de to der skulle starte der sikrede et godt udgangspunkt for en sejr, for Jørgen Ploug var helt ustyrlig og lukkede sin kamp efter 18 indgange med et snit på 22,22, men Preben Klauber ville også være med, selvom han at måtte bruge 25 indgange for at lukke med et snit 16,00.
  Så var det op til Torben Juul og Allan E. Sørensen at leve op til det, og det skete omend det var knapt så prangende, deres udgangspunkt taget i betragtning, Torben lukkede i 24 indgange med et snit på 16,66, medens Allan måtte ud i 26 indgange for at lukke med et snit på 15,38 og bliver holdet sådan ved, er en oprykning til 3. division ikke urealistisk.

Uafgjort og nederlag i Serie 3
Torsdag d. 15. februar var SBCs hold 1 i serie 3 vest en tur i Aarhus for at møde et hold fra BK Fluen, og det lykkedes holdet at få et uafgjort resultat med hjem, de to vindere på holdet var Henry Christensen (8,72) og Peter N. Jensen (6,30), medens Ole Gyldenøhr (11,58) og Bill Ljungberg (8,00) begge tabte.
  SBCs hold 2 i serie 3 vest var en tur i Aulum og her blev det til et klart nederlag på 0-8, de fire tabere var Michael Toustrup (7,65), Johnny Greve (7,44), Lars Andersen (6,96) og John Gadebæk. 

Sejr, uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 13. februar var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 1 havde hjemme besøg af Ikast og det gik ikke så godt, for efter nogle lange kampe blev det til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Henning Honoré (6,60),

medens Manfred Martinussen (8,75), Knud Laustsen (6,45) og Rudolf Friis (5,23) alle tabte.
  Så gik det noget bedre for hold 2, der var en tur i Hovedgaard, for de fik en sejr på 6-2 med hjem, her var de tre vindere Ole Gyldenøhr (13,91), Lars Andersen (6,18) og Johnny Greve (5,94), medens Arne Hansen (7,66) tabte.
  Hold 6 der var en tur i Ikast fik et uafgjort resultat, her var de to vindere Ove A. Andersen (4,97) og John Lehmann Bøgh (4,20), medens Bente Dalgaard (4,16) og Lars Kristensen (2,68) begge tabte. 

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 14-02-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Søndag d. 11. februar skulle Silkeborg Billard Clubs førstehold hjemme spille en kamp mod et hold fra B67 Herning og det resulterede i en sejr på 6-2.
  For SBC var det Bjarne Rasmussen og Allan E. Sørensen det skulle starte og her gik det bedst for Bjarne, for Bjarne luk-kede sin kamp efter 31 indgange med et snit på 16,12 efter en kamp hvor det tog lidt tid inden han kom i gang.
  Allan derimod måtte ud i en maraton-kamp over 49 indgange, hvor ikke meget ville lykkes for hverken Allan eller han modstander, men i den sidste ende lykkedes Allan at få lukket kampen med et snit 10,20, så et uafgjort resultat var sikret.
  Så var det Flemming Kristensen og Erik Dalgas der skulle til og her gik det bedst for Erik, idet han lukkede sin kamp efter 20 indgange med et snit på 25,00. Flemming derimod kunne ikke rigtigt ramme dagen og få spillet til at "flyde", så han måtte se sin modstander lukke

kampen efter 24 indgange, hvor  Flem-ming havde point til et snit 15,25, men Eriks sejr sikrede at den samlede sejr på 6-2 var hjemme.
  Holdet ligger sammen med tre hold med 9 matchpoint, men da holdet har flest individuelle point, har de pt. en tredje plads i puljen.
 

Nederlag i Serie 2 men sejr i Serie 3
Onsdag d. 7. februar havde SBCs hold i serie 2 vest besøg af BK Fluen fra Aarhus og det blev desværre til et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Frank Jensen (7,69), medens Richardt Hegelund (8,00), Ib Pedersen (7,11) og Ken Nilsson (6,33) tabte.
  Så gik det noget bedre torsdag d. 8. februar da SBCs hold 3 i serie 3 vest var en tur i Nr. Snede, for her blev det til en sejr på 6-2, og her var de tre vindere Bjarne Rasmussen (18,53), Ivan Væggemose (16,60) og Ove A. Andersen (4,70), medens Preben Klauber (8,30) tabte. 

Sejr, uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 6. februar var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 3 der var en tur i Hovedgaard måtte tage et nederlag på 2-6 med hjem, den eneste vinder på holdet var Nina Blichert-Toft (6,57), medens Bill Ljungberg (7,09), Rudolf Friis (3,69) og Finn Tvede (3,28) alle tabte.
  Så gik det lidt bedre hold 4 der hjemme havde besøg af B67 Herning for her blev det uafgjort, de to vindere på holdet var Ib Pedersen (15,63) og Jørn Skov (6,32), medens Bjarne Hjorth (4,56) og Jørgen Brandt (3,82) tabte.
  Hold 5 var en tur i Brande og her lykkedes det dem at få en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere på holdet var Ole Overgaard (6,81), Arne Lauridsen (5,64) og Lars Kristensen ( 3,19), medens Jørgen Jensen (1,12) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 07-02-18 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 1 og Serie 3
Onsdag d. 31. januar var Silkeborg Billard Clubs hold i Serie 1 Vest en tur i Juels-minde for at møde et hold fra Juels-minde BK, og selvom hele holdet spille nogle gode kampe med snit der var over deres normale, så måtte de nøjes med uafgjort.
  De to vindere på holdet var Torben Juul (28,57) og Jørgen Ploug (14,81), medens Kurt Birkefeldt (14,34) og Peter N. Jensen (12,60) tabte.
  SBCs hold 1 i serie 3 vest havde torsdag d. 1. februar hjemme besøg af Arden BK, og også her blev det til uafgjort, her var

de to vindere Peter N. Jensen (5,77) og Lasse Haxen (4,80), medens Ole Gyl-denøhr (7,82) og Bill Ljungberg (6,82) tabte.

En sejr og to nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 30. januar var tre af SBCs hold i oldboys i kamp, hold 6 var en tur i Ikast og her fik de en sejr på 6-2 med hjem gennem to sejre og to uafgjorte, de to sejre stod Bente Dalgaard (5,23) og Hel-mer Overballe (4,09) for, medens Ove A. Andersen (4,83) og John Lehmann Bøgh (4,42) begge fik uafgjort.
 

  Hold 1 havde hjemme besøg af Ikast BK og efter en kamp hvor ikke meget gik holdet vej, blev det et nederlag på 2-6, eneste vinder var Henning Honoré (7,51), medens Knud Laustsen (9,25), Manfred Martinussen (8,78) og Rudolf Friis (5,79) alle tabte.
  Hold 2 var en tur i Vejle og også her blev til et nederlag på 2-6, her var eneste vinder Arne Hansen (5,47), medens Ole Gyldenøhr (6,48), Johnny Greve (6,06) og Lars Andersen (4,97) alle tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 31-01-18 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 2 og Serie 3
Onsdag d. 24. januar var Silkeborg Billard Clubs hold i serie 2 vest en tur i Viborg og her lykkedes det holdet at opnå uafgjort, de to vindere på holdet var Ib Pedersen (8,82) og Ken Nilsson (6,00), medens Frank Jensen (6,00) og Tommy D. Nielsen (4,65) begge tabte.
  Torsdag d. 25. januar var det så SBCs hold 3 i serie 3 vest der hjemme havde besøg af et hold fra Tørring BK, og her blev det også uafgjort og de to vindere på holdet var, Ivan Væggemose (13,83) og Ove A. Andersen (5,11), medens Bjarne Rasmussen (15,93) og Preben Klauber (12,25) tabte. 

En sejr og to uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 23. januar var tre af SBCs hold i oldboys rækken i kamp, hold 3 var en tur i Juelsminde og her blev det til uafgjort, de to vindere på holdet var Bill Ljungberg (10,96) og Finn Tvede (3,93), medens Rudolf Friis (5,54) og Nina Blichert-Toft (5,09) begge tabte.
  Hold 4 havde besøg af et hold fra Givskud BK og også her blev det til uafgjort, her var de to vindere Jørgen Brandt (16,15) og Bent Nielsen (6,07) og som snittet fortæller, så spillede især Jørgen en "brandkamp", men det blev desværre ikke fuldt op, for Ib Pedersen (7,03) og Jørn Skov (2,63) tabte begge.

  Hold 5 var en tur i Ikast og her blev det til en sejr på 5-3, de to vindere var Peter N. Jensen (9,90) og Lasse Haxen (6,00), medens Arne Lauridsen (3,51) fik uafgjort og Jørgen Jensen (2,81) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 24-01-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Søndag d. 21. januar mødte Silkeborg Billard Clubs hold i 3. division vest Harboøre BK i en fremrykket kamp (tirsdag d. 23/1) og det skete med succes, for det blev til en sikker sejr på 8-0.
  Det var Erik Dalgas og Bjarne Rasmussen der skulle starte og her gik bedst for Erik, for han lukkede sin kamp efter 25 indg-ange med et snit på 20,00, medens Bjar-ne måtte ud i 33 indgange inden han fik lukket med et snit på 15,15 og det var på tide, for hans modstander manglede kun 8 point.
  Så var det Kent T. Jepsen og Flemming Kristensens tur og begge klarede det flot, selvom deres modstandere spillede over deres snit stod i mod, Kent lukkede sin kamp efter 14 indgange med et snit på 35,71 og han lukkede med en serie på 218 point, Flemming var mere beskeden men lukkede efter 19 indgange med et snit på 26,31. Sejren gjorde at holdet nu er placeret "lunt" midt i puljen.
 

Uafgjort i Serie 1 og Serie 3
Onsdag d. 17 januar var SBCs hold i serie 1 vest en tur i Brande for at møde et hold fra Brande BK og det lykkedes holdet, efter nogle meget uens kampe, at få et uafgjort resultat med hjem.
  Torben Juul lukkede sin kamp efter 18 indgange med et snit på 22,22, medens Preben Klauber måtte ud i 40 indgange inden han fik lukket sin kamp med et snit på 10,00. Derimod måtte både Kurt Birke-felt og Jørgen Ploug se deres modstander lukke kampen, hvor Kurt havde point til et snit på 14,00 og Jørgen 10,33.
  Torsdag d. 18. januar var SBCs hold 2 i serie 3 vest en tur i Herning og også de fik uafgjort, her var de to vindere Michael Toustrup (11,70) og Lars Andersen (6,37), medens John Gadebæk (5,09) og Johnny Greve (4,32) begge tabte.

En sejr og to uafgjorte i Oldboys
Tirsdag d. 16. januar var tre af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp. Hold 1 var en tur

i Herning og her fik det en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere var Manfred Mart-inussen (9,45), Rudolf Friis (7,93) og Henning Honorè (6,60), medens Knud Laustsen (6,32) denne gang tabte.
  Hold 2 havde hjemme besøg af Klub 10 fra Horsens og her blev det uafgjort, for hold 2 var de to vindere Peter N. Jensen (8,32) og Ole Gyldenøhr (8,20), medens Lars Andersen (7,07) og Arne Hansen (4,64) begge tabte.
  Hold 6 havde besøg af Brande BK og også her blev det uafgjort, for hold 6 var de to vindere John Lehmann Bøgh (7,63) og Helmer Overballe (4,91), medens Ove A. Andersen (4,84) og Bente Dalgaard (2,52) tabte.

Femte runde blev endestationen
Så gik den ikke længere for Ivan Vægge-mose fra SBC, da han skulle puljekampe i kl. C vest i Silkeborg, for det blev til to nederlag og dermed var Ivan ude.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 17-01-18 - v/ Henning Honoré

Nederlag i Serie 2 og Serie 3
Onsdag d. 10. januar var Silkeborg Billard Clubs hold i serie 2 vest en tur i Juels-minde og det var desværre uden succes, for holdet måtte tage hjem med et ned-erlag på 2-6.
  Den eneste vinder på holdet var Tommy D. Nielsen (5,66), medens Ib Pedersen (10,52), Ken Nilsson (7,58) og Richardt Hegelund (7,17) alle tabte.
  Torsdag d. 11. januar havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af Ikast BK og det gik ikke meget bedre, for det blev også til et nederlag på 2-6, her var eneste vinder

Preben Klauber (11,94), medens Bjarne Rasmussen (10,00), Ivan Væggemose (7,94) og Ove A. Andersen (3,55) alle tabte. 

Tre sejre i Oldboys
Tirsdag d. 9. januar var tre af SBCs hold i oldboys i kamp, hold 3 havde hjemme be-søg af Klub 10 fra Horsens og det blev til en sejr på 8-0, og de fire vindere på hol-det var Bill Ljungberg (8,83), Henry Chris-tensen (7,85), Nina Blichert-Toft (5,75) og Finn Tvede (4,33).

  Hold 4 var en tur i Nørre Snede og her fik de en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere på holdet var Ib Pedersen (11,86), Bjarne Hjorth (4,80) og Jørn Skov (3,36), medens Jørgen Brandt (5,57) tabte.
  Hold 5 havde besøg af Klovborg BK og lykkedes at opnå en sejr på 6-2, her var de tre vindere Peter N. Jensen (10,94), Arne Lauridsen (3,85) og Lars Kristensen (3,26), medens Jørgen Jensen (1,73) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Midtjyllands Avis
- indlæg onsdag d. 10-01-18 - v/ Henning Honoré

Sejr i Serie 1
Onsdag d. 3. januar 2018 var Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest en tur i Aarhus for at møde et hold fra BK Fluen, og det lykkedes holdet at få en sejr på 6
-2.
  De tre vindere på holdet var Torben Juul (18,18), Preben Klauber (14,81) og Kurt Birkefeldt (13,79), medens Allan E. Sørensen (12,54) tabte.

Uafgjort og nederlag i Serie 3
Torsdag d. 4 januar var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp på udebane, hold 1 var en tur i Ans og her opnåede

 holdet uafgjort, de to vindere på holdet var Ole Gyldenøhr (10,32) og Peter N. Jensen (7,42), medens Henry Christensen (8,64) og Bill Ljungberg (6,33) begge tabte.
  Hold 2 var en tur i Ikast og blev det til et nederlag på 0-8, de fire tabere var Mic-hael Toustrup (5,78), Johnny Greve (5,09), John Gadebæk (4,58) og Lars Andersen (4,48).
 

To gange uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 2. januar havde to af SBCs hold i oldboys hjemmebane mod henholdsvis

et hold fra Juelsminde og et hold fra Nørre Snede og for begge blev det til uafgjort.
  Hold 2 mødte Juelsminde og her var de to vindere var Ole Gyldenøhr (10,00) og Lars Andersen (4,85), medens Johnny Greve (5,56) og Arne Hansen (4,90) tabte.

  For hold 6 der mødte Nørre Snede var de to vinder Helmer Overballe (6,37) og John Lehmann (5,25), medens Bente Dalgaard (3,60) og Ove A. Andersen (3,29) tabte.