Avis 2019

 

Avis 2019
  Rev. 25-07-19
Silkeborg Billard Club
  Forside Op Avis 2018 Avis 2017
 

        Nyeste indlæg står øverst            dato-ur

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 08
-05-19 - v/ Henning Honoré

Første runde blev også den sidste
Torsdag d. 25. april havde Silkeborg, Billard Clubs hold 1 i Serie 3 vest hjem-mebane til deres første kamp i slut-spillet, her mødte de et hold fra Holste-bro BK, men det blev også den sidste, for Holstebro vandt 6-2.
  Den eneste vinder på hold var Preben Klauber (12,45), medens Bjarne Rasmus-sen (10,53), Peter Nørskov (7,53) og Ove A. Andersen (4,24) alle tabte, men de mødte også nogle modstander der på dagen var i hopla, især Bjarnes mod-stander  gjorde det flot med en serie på 330 point. 

Det lykkedes ikke at vinde i
Bonusturneringen
Det hold som deltog i bonusturneringen fra SBC, opnåde en tredieplads efter seks kampe.

  Efter et nederlag i den første kamp, var de tirsdag d. 26. marts en tur i Århus for at møde et hold fra Århus Seniorerne og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere var Steen Pedersen (10,00), Ole Gyldenøhr (8,57) og Arne Hansen (7,46), medens Johnny Greve (3,62) tabte.  Tirsdag d. 2. april havde de besøg af et hold fra Hovedgaard BK og her blev det også til en sejr på 6-2, her var de tre vindere Ole Gyldenøhr (13,58), Arne Hansen (9,73) og Johnny Greve (6,24), medens Rudolf  Friis (5,36) tabte.
  Tirsdag d. 9. april havde de besøg  af et hold fra Aars BK, og her blev det uafgjort de to vindere var Ole Gyldenøhr (12,53) og Arne Hansen (10,66), medens  Johnny Greve (6,75) og Rudolf Friis (5,88) tabte.
  Tirsdag d. 23. april havde de besøg af  Århus Seniorerne og de tog en sejr på 6-2 med hjem, eneste vinder på holdet var
Ole Gyldenøhr  (9,58), medens  Arne Hansen (7,52), Rudolf Friis (5,51) og Johnny Greve (4,36) alle tabte.
  Den sidste kamp mod Hovedgaard BK, blev afviklet på deres hjemmebane men resultatet  4-4 til hver, ændrede ikke noget nogle af holdene for  det gjorde at det var holdet fra Aars BK der blev vinder af puljen.
  De to vindere på holdet var Steen Pedersen (10,62) og Arne Hansen (5,46), medens Ole Gyldenøhr  (8,12) og Johnny Greve (4,60) begge tabte.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 24
-04-19 - v/ Henning Honoré

Første runde blev også den sidste for
alle tre hold!

De tre vindere af henholdsvis 3. division og serie 1 tabte alle deres kampe der kunne have bragt dem videre, så det blev et kort eventyr.
  Det nye 2. divisionshold havde endda hjemmebane til deres tre puljekampe lørdag/søndag d. 6./7. april, lørdag mød-te de Vissenbjerg BK og Asaa BK og des-værre blev det til et nederlag på 2-6 til Vissenbjerg BK, medens de opnående uafgjort 4-4 mod Asaa BK, så en sejr på 8-0 mod Fredericia BK var opkrævet hvis holdet skulle videre, men det blev til et nederlag på 1-7.

  Så det var ikke den store succes, det kun til en sejr til hver af de tre faste spillere på holdet Flemming Kristensen, Erik Dalgas og Robin Thostrup, medens Kent T. Jepsen fik uafgjort i de en kamp han var med i, reserven Bjarne Rasmus-sen tabte begge de sine kampe.De nye 3. divisionshold var heller ikke så heldige da de søndag d. 14. april skulle møde henholdsvis Skagen BK i Skagen og Bris-tol i Odense.
  Hold 1 der var i Skagen fik et nederlag på 2-6, eneste vinder på holdet var Allan E. Sørensen, medens Kurt Birkefeldt, Ivan Væggemose og Rudolf Friis tabte.

  Hold 2 der var i Odense tabte ligeledes 2-6, her var vinderen Ib Pedersen med-ens Jørgen Ploug, Bjarne Rasmussen og Richardt Hegelund tabte. 

En overraskende vinder at Klub-
mesterskabet 2019

Lørdag d. 30. marts afviklede SBC sit årlige klubmesterskab hvor der var tilmeldt 16 deltagere, som blev delt op i fire puljer og de to bedste fra hver pulje kom videre til en finalrunde hvorfra de fire bedste kom i semifinalen og derefter de to bedste i finalen og den blev overraskende vundet af Preben Sonne over Peter Nørskov.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 17
-04-19 - v/ Henning Honoré
Tre gange oprykning  i Silkeborg Billard
Club


Det nye 2. div. hold er fra venstre: Robin Thostrup, Erik Dalgas, Kent T. Jepsen og Flemming Kristensen.

Oprykning til 2. Division blev sikret. Tirs-dag d. 19. marts kunne Silkeborg billard Clubs førstehold sikre sig oprykning til 2. div.  såfremt man på hjemmebane kunne slå B67 Herning med 8-0, og det blev tilfældet efter  en suveræn indsat af hele holdet, hvor modstanderne ikke blev levnet mange chancer.
  Erik Dalgas og Flemming  Kristensen skulle starte og det gik fint, Erik lukkede sin kamp efter 12 indgange med et snit på 41,66, medens Flemming brugte 16 indgange til at lukke med et snit 31,25.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle følge op på det, og det må man sige de gjorde, Kent lukkede sin kamp efter 8 indgange med et snit på 62,50, men Robin ville ikke stå tilbage for Erik så han lukkede også efter 12 indgange med et snit 41,66.
  At holdet på dagen var suveræn understreget af at modstanderne kun opnåede  i alt 540 point, mod  de 2000 point SBC opnåede i de fire kampe.

  Men  resultatet på 8-0 var også nødven-digt, for holdet sluttede på samme antal matchpoint  som Troldhede BK, så det blev antallet af individuelle point der blev afgørende og her stod det 91-21 til SBC, mod 90-22 til Troldhede BK, så en uafgjort kamp mindre afgøre sagen til SBCs fordel. 

Oprykning til 3. Division for to
Serie 1 hold sikret

Onsdag d. 27. marts var SBCs to hold i serie 1 i ilden i et par afgørende kampe der kunne sikre dem oprykning  til 3. div., hold 1 skulle hjemme møde et hold fra Juelsminde og hold 2 skulle møde et hold fra BK Fluen fra Aarhus.
  For hold 1 var det Ib Pedersen og Peter Nørskov der skulle starte og begge fik en sejr, Ib lukkede sin kamp efter 40 indgange med et snit på 10,00, medens Peter måtte bruge 49 indgange der gav ham et snit 8,16.
  Så kom Jørgen Ploug og Ivan Vægge-mose til, og Jørgen lukke sin kamp efter 25 indgange med et snit på 16,00, me-dens Ivans modstander lukkede kampen efter 32 indgange, hvor Ivan havde point til et snit på 8,06, men en sejr på 6-2 var hjemme.
  For hold 2 var det Allan E. Sørensen og Kurt Birkefeldt der skulle starte og det startede godt, for begge lukkede deres kampe efter 29 indgange med et snit på 13,79, så nu var det op til Torben Juul og Bjarne Rasmussen at sikre sejren og den blev sikret, Torben lukkede sin kamp efter 28 indgange med et snit på 14,28 og Bjarne lukkede efter 34 indgange med et snit på 11,76, begge lidt under deres normale snit, men en sejr var

hjemme og oprykning sikret.
  For begge holds vedkommende  var en tæt afgørelse, for hold 1 ente med 20 point foran  BK Frem  og Juelsminde med 19 point, for hold 2 ente med 18 point foran Viborg med 17 point


H1)
Kurt Birkefeldt, Ivan Væggemose, Torben Juul og Allan E. Sørensen.


H2) Jørgen Ploug, Bjarne Rasmussen, Preben Klauber og Ib Pedersen. Peter Nørskov var ikke tilstede ved fotogra-feringen.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 27
-03-19 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 2
Onsdag d. 20. marts var Silkeborg Billard Clubs hold 1 en tur i Arden, og her lykkedes dem at få et uafgjort resultat med hjem, de to vindere på holdet var, Henry Christensen (10,00) og Peter Nørskov (9,09), medens Richardt Hege-lund (10,73) og Tommy D. Nielsen (6,51) begge tabte. 

To sejre i Serie 3
Torsdag d. 21. marts var to af SBCS hold i serie 3 vest i kamp, hold havde hjemme besøg af et hold fra B67 Herning og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var, Flemming Kristensen

(34,11), Bjarne Rasmussen (19,75) og Ove A. Andersen, medens Preben Klauber (11,65) tabte.
  Hold 2 var en tur i Nørre Snede og de tog en 8-0 sejr med hjem, de fire vinderne på holdet var, Ib Pedersen (16,76), Ivan Væggemose (9,73), Ole Gyldenøhr (9,58) og Henry Christensen (9,57).
  Resultaterne betyder at hold 1 blev puljevinder med 15 point, medens hold 2 blev nr. 4 med 12 point.

Uafgjort i 2 Mands hold
Onsdag d. 20. marts var SBCs hold i 2 mands en tur i Aarhus for at møde et hold fra Fluen BK i en udsat kamp, og det

lykkedes at opnå uafgjort, vinderen på holdet var Johnny Greve (7,62), medens Arne Hansen (5,05) denne gang tabte. 

Nederlag i Bonus Turnering
SBCs eneste hold i bonusturneringen var tirsdag d. 19. marts en tur i Aars og det blev til en lang tur hjem, for holdet måtte køre hjem med et nederlag på 0-8.
  Fire tabere var, Steen Pedersen (11,31), Ole Gyldenøhr (10,06), Arne Hansen (6,35) og Johnny Greve (4,08).

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 20-03-19 - v/ Henning Honoré

Sejr og uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 13. marts var Silkeborg Billard Clubs to hold i serie 1 vest i kamp, hold 1 var en tur i Børkop og her tog de en klar sejr med hjem.
  Jørgen Ploug og Ivan Væggemose lukkede deres kampe efter 28 indgange, med et snit på 14,28, men Preben Klauber var ikke langt efter for han brugte 29 indgange for at lukke med et snit på 13,79, medens Ib Pedersen måtte ud i 30 indgange for at lukke med et snit på 13,33, men en sejr på 8-0 var hjemme, så nu gælder det den sidste kamp, her skal de møde topholdet, der har 19 point 

mod SBCs 18, men det sker i SBCs lokaler så mon ikke det kan blive til en sejr og dermed en førsteplads og oprykning til 3. division vest.
  Hold 2 var en tur i Viborg og her opnå-ede de uafgjort, de to vindere var Torben Juul (14,81) og Kurt Birkefeldt (11,76), medens Bjarne Rasmussen (16,18) og Allan E. Sørensen (12,75) begge tabte, men på trods af det uafgjorte resultat så har holdet førstepladsen i puljen før den sidste kamp et point foran Viborg, og Viborg skal til Ans medens SBC møder BK Fluen i SBCs lokaler, så også her er der chance for oprykning som hold 1.

Nederlag i Serie 3
Torsdag d. 14. marts var SBCs hold 3 en tur i Nørre Snede og fik de et nederlag på 2-6 med hjem, eneste vinder på holdet var Michael Toustrup (5,71), medens John Gadebæk (4,94), Johnny Greve (4,87) og Lars Andersen (4,15) alle tabte.

Sejr i Oldboys
Tirsdag d. 12. marts var SBCs hold 4 i Oldboys rækken en tur i Aars og her var de ubeskedne nok til at tage en 8-0 sejr med hjem, de fire vindere var Ole Overgaard (6,42), Arne Lauridsen (5,75), Lars Kristensen (4,51) og Jørgen Jensen (3,39).

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 13-03-19 - v/ Henning Honoré

Nederlag i 3. Division
Så kom der desværre et nederlag til Silkeborg Billard Clubs førstehold, der skete da holdet tirsdag d. 5. marts var en tur i Lemvig, for at møde et hold fra Lemvig BK og selvom SBCs hold spillede op til deres snit og nogle en del over, måtte de se sig slået 2-6.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kristensen der skulle starte og her gik det bedst for Erik selvom han måtte se sin modstander lukke kampen efter 15 indgange, hvor Erik havde point til et snit på 25,60, Flemmings modstander lukkede efter 19 indgange hvor Flem-ming havde point til et snit på 24,00.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle i ilden og her gik det bedst for Kent, for han lukkede sin kamp efter 11 indgange med et snit på 45,45, Robin modstander gjorde ham kunsten efter og lukkede ligeledes i 11 indgange, hvor Robin havde point til et snit 29,09.

  Så det bliver en spændende slutning, for Troldhede mangler en kamp mod B67 Herning som de jo nok slår, men så skal de i den sidste kamp møde Lemvig og vinder de også den, er det dem tager oprykningspladsen, men spiller de uafgjort er det SBC der tager pladsen, hvis de slår B67 Herning i deres sidste kamp. 

Nederlag i Serie 2 og uafgjort i Serie 3
Onsdag d. 6. marts havde SBCs hold 1 i serie 2 vest besøg af et hold fra Aars og de tog hjem til Aars med en sejr på 6-2, eneste vinder på holdet 1 var Peter Nørskov (11,11), medens Richardt Hege-lund (6,82), Tommy D. Nielsen (6,53) og Rudolf Friis (5,64) alle tabte.
  Torsdag d. 7. marts var SBCs hold 1 i serie 3 Vest en tur i Herning for at møde et hold fra B67 Herning, og det lykkedes holdet at opnå uafgjort, de to vindere på holdet var, Flemming Kristensen (25,21) og Preben Klauber (12,45), medens

Bjarne Rasmussen (17,21) og Ove A. Andersen (2,95) begge tabte.

Sejr, uafgjort og nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 5. marts havde SBC tre Oldboys hold i kamp, hold 1 var en tur i Aars og det blev en lang tur hjem, for det blev et nederlag på 0-8, de fire tabere var Man-fred Martinussen (11,68), Rudolf Friis (6,83), Peter Nørskov (6,22) og Henning Honoré (3,94).
  Hold 3 havde hjemme besøg af et hold fra Aars og de blev så til gengæld sendt hjem med et nederlag på 2-6, for hold 3 var de tre vindere Ole Gyldenøhr (9,05), Ib Pedersen (6,90) og Bent Nielsen (4,86), medens Jørgen Brandt (6,12) tabte.
  Hold 5 var en tur i Brande og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var John Lehmann Bøgh (4,73) og Ove A. Andersen (3,44), medens Helmer Overballe (4,92) og Bente Dalgaard (2,18) begge tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 06-03-19 - v/ Henning Honoré

To sejre i Serie 1
Onsdag d. 27. februar var Silkeborg Bil-lard Clubs to hold i serie 1 vest i kamp, hold 1 var en tur i Odder og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på hol-det var, Preben Klauber (21,05), Ib Ped-ersen (12,90) og Ole Gyldenøhr (11,42), medens Ivan Væggemose (10,29) tabte, men især Preben spillede en flot kamp, med næste det dobbelte i snit.
  Hold 2 havde hjemme besøg af BK Ans og her blev det også en sejr på 6-2, her var de tre vindere, Torben Juul (19,04), Bjarne Rasmussen (16,66) og Kurt Birke-feldt (12,12), medens Allan E. Sørensen (11,00) tabte.

  Det er tæt for SBCs hold i begge puljer, hold 1 i pulje 3 ligger pt. på anden-pladsen 2 point efter Juelsminde og dem skal de møde på hjemmebane d. 27. marts i den sidste kamp.
  Hold 2 ligger pt. på førstepladsen i pulje 2 et point foran Viborg, og dem skal de møde d. 13. marts i Viborg, så det bliver et par spændende uger.

Nederlag i Serie 3
Torsdag d. 28. februar havde SBCs hold 3 i serie 3 vest besøg af et hold fra Juelsminde BK, og det tog hjem med en sejr på 5-3, eneste vinder på hold 3 var Johnny Greve (6,24) og Michael Toustrup (6,66) fik uafgjort, medens John

Gadebæk (6,26) og Lars Andersen (5,66) tabte.

To gange uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 26. februar var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 2 var en tur i Ikast og her opnåede de uafgjort, de to vindere på holdet var, Steen Pedersen (16,19) og Arne Hansen (8,00), medens Ole Gyldenøhr (10,66) og Johnny Greve (5,00) tabte.
  Hold 4 havde hjemme besøg af et hold fra Viborg BC og også her blev det uafgjort, de to vindere på hold 4 var, Peter Nørskov (8,38) og Ole Overgaard (7,85), medens Lars Kristensen (5,25) og Jørgen Jensen (2,21) begge tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 27-02-19 - v/ Henning Honoré

Nederlag i Serie 2
Onsdag d. 20. februar var Silkeborg Billard Clubs hold i serie 2 vest en tur i Ebeltoft for at møde et hold fra Ebeltoft BK, men det gik ikke så godt så det blev en "lang" tur hjem med et nederlag på 0-8, på en dag hvor ingen kunne spille op til deres sædvanlige snit.
  De fire tabere var, Ib Pedersen (9,42), Tommy D. Nielsen (6,00), Henry Chris-tensen (4,30) og Rudolf Friis (4,24).

Sejr og uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 21. februar var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 1 var en tur i Ikast for at møde et hold fra Ikast BK, og

det blev til en sikker sejr på 8-0, her var de fire vindere Flemming Kristensen (64,44), Preben Klauber (25,73), Bjarne Rasmussen (15,29) og Ove A. Andersen (4,77) og især Flemming og Preben havde fundet det helt rigtige spil frem.
  Hold 2 havde hjemme besøg af et andet hold fra Ikast BK, men her var man lidt mere beskeden så det blev kun til uaf-gjort, de to vindere var Henry Christen-sen (9,87) og Peter Nørskov (6,42), medens Ib Pedersen (8,69) og Ole Gyldenøhr (5,86) tabte. 

To sejre i Oldboys
Tirsdag d. 19. februar havde to af SBCs

hold i Oldboys rækken besøg, hold 1 fik besøg af Viborg BC og det blev sendt hjem med et nederlag på 3-5, de to vindere for hold 1 var Manfred Marti-nussen (9,55) og Henry Christensen (9,29), medens Rudolf Friis (6,11) fik uafgjort og Henning Honoré (3,89) tabte.
  Hold 5 havde besøg af et hold fra Givskud BK og det blev til en sejr på 6-2, her var de tre vindere Helmer Overballe (8,94), Ove A. Andersen (7,16) og Bente Dalgaard (2,95), medens John Lehmann Bøgh (4,00) tabte.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 20-02-19 - v/ Henning Honoré

Dansk Mester i 5-kegler klasse M
En af Silkeborg Billard Clubs medlemmer Robin Thostrup, blev søndag d. 10. februar dansk mester i 5-kegler, da landsfinalen i klasse M blev afholdt i Ikast.
  De tre spillere der havde opnået at komme i landsfinalen, skulle spille mod hinanden i bedst af 3 sæt, og her var Robin bedst idet han kun tabte et sæt til spilleren fra Ikast der blev nr. 2, medens han slog den tredje spiller der kom fra Næstved i to sæt, så han blev en sikker vinder med 5-1 i sæt. 

Sejr i Serie 1
Onsdag d. 13. februar spillede SBCs hold 2 i serie 1 vest en "udekamp" i SBCs lokaler mod Rosenholm BK, fordi de havde accepteret at spille på udebane for at få kampen afviklet.
  Det var Allan E. Sørensen og Jørgen Ploug der skulle starte og gik det bedst for Allan, for godt nok måtte han ud i 35 indgange for lukkede sin kamp, men han vandt med et snit 11,42, medens Jørgen måtte se sin modstander lukke kampen efter 25 indgange, hvor Jørgen havde point til et snit på 7,12.
  Så skulle Torben Juul og Bjarne Rasmus-sen tage over og her gik det bedst for Torben, der lukkede sin kamp efter 22 indgange med et snit på 18,18, medens Bjarne måtte bruge 31 indgange inden han fik lukket med et snit på 12,90.
  Resultatet betyder at holdet p.t. ind-tager førstepladsen i puljen et point foran Viborg, så det kan blive en spæn-dende afslutning.

Sejr i Serie 3
Så lykkes det for SBCs hold 3 i serie 3 vest at få en sejr, det skete da de torsdag d. 14. februar var i Horsens for at møde et hold fra Horsens BK, for her blev det nemlig til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var, Michael Toustrup (7,50), John Gadebæk (7,03) og Arne Hansen (5,33), medens Lars Andersen (5,62) tabte. 

To sejre i Oldboys
Tirsdag d. 12. februar var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, Hold 2 havde hjemme besøg af et hold fra Klub 10 fra Horsens, og det blev til en sejr på 6-2, de tre vindere var Ole Gyldenøhr (8,35), Henry Christensen (8,31) og Ib Pedersen (8,18), medens Arne Hansen (3,82) tabte.
  Hold 4 var en tur i Randers men også her blev det til en sejr på 6-2, her var de tre vindere Ole Overgaard (8,48), Arne Lauridsen (4,92) og Jørgen Jensen (3,20), medens Peter Nørskov (7,73) tabte.


Robin i midten, 5-kegler DM kl. M

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 13-02-19 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Tirsdag d. 5. februar havde Silkeborg Billard Clubs førstehold besøg af første-holdet fra Aulum BK og det blev til en sikker sejr på 8-0 til SBC.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kris-tensen der skulle starte og her gik det bedst for Flemming, for han at lukkede sin kamp efter 16 indgange med et snit på 31,25, hvorimod Erik måtte ud i 17 indgange for at lukke med et snit på 29,41.
  Så skulle Robin Thostrup og Kent T. Jepsen i gang og det kom Kent, for han fik også lukket sin kamp efter 16 ind-gange med et snit på 31,25, hvorimod Robin måtte ud i 26 indgange for at få lukket sin kamp med et snit på 19,23.
  Det gik lidt ud over holdsnittet, men sejren kom i hus og førstepladsen i puljen blev bevaret. 

Uafgjort i Serie 1
Onsdag d. 6. februar havde SBCs hold 1 i serie 1 vest besøg af Horsens BK, for at spille en kamp der var fremrykket fra d.  13/2, og resultatet blev en deling med to

sejre til hver, de to vindere på SBCs hold var Preben Klauber, der var hel ustyrlig og lukkede efter 17 indgange med et snit på 23,52, medens Ib Pedersen var lidt mere rolig og lukkede efter 37 indgange med et snit på 10,81, de to tabere var Bjarne Rasmussen (16,20) og Ivan Vægge-mose (9,81). 

Sejr og uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 7. februar havde SBCs hold 1 i serie 3 vest besøg af et hold fra Ikast BK og det blev til en sejr på 5-3, de to vin-dere på holdet var Bjarne Rasmussen (22,57) og Preben Klauber (10,15), Flemming Kristensen (23,20) fik uafgjort, medens Ove A. Andersen (4,78) tabte.
  Hold 2 var en tur i Ikast og her opnåede de uafgjort, her var de to vindere Ivan Væggemose (15,41) og Rudolf Friis (5,50), medens Henry Christensen (7,21) og Ole Gyldenøhr (4,66) begge tabte. 

Sejr i 2 Mands hold
Mandag d. 4. februar havde SBCs hold i 2 mands hold, besøg af et hold fra Frede-ricia BK og det blev til en sejr på 4-0, de

to vindere var Arne Hansen (7,46) og Johnny Greve (6,64). 

En uafgjort og to nederlag i Oldboys
Det var ikke en god uge for SBCs Oldboys hold for det blev kun til et point efter tre kampe, hold 1 var en tur i Arden og her fik de uafgjort og her var de to vindere, Peter Nørskov (8,88) og Henry Christensen (7,70), medens Manfred Martinussen (9,48) og Rudolf Friis (9,60) begge tabte.
  Hold 3 havde besøg af et andet fra Arden BK og de tog hjem med en sejr på 6-2, eneste vinder på hold 3 var Jørgen Brandt (8,14), medens Ib Pedersen (9,07), Bent Nielsen (3,65) og Lars Kristensen (3,02) alle tabte.
  Hold 5 var en tur i Horsens for at møde et hold fra Klub 10, men også de fik et nederlag, det blev på 2-6, eneste vinder på holdet var John Lehmann Bøgh (6,66), medens Ove A. Andersen (4,50), Helmer Overballe (3,40) og Bente Dalgaard (2,91) alle tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 06-02-19 - v/ Henning Honoré

Uafgjort i Serie 1 men nederlag i Serie 3
Onsdag d. 30. januar var Silkeborg Billard Clubs hold 1 i serie 1 vest, en tur i Kolding for at møde et hold fra BK Frem og det lykkedes holdet at opnå uafgjort med topholdet, så holdet kun er et point efter i tabellen.
  De to vindere på holdet var Torben Juul der lukkede efter 18 indgange med et snit på 22,22, medens Ivan Væggemose måtte ud i 47 indgange inden han fik lukket med et snit på 8,51.
  De to tabere var Kurt Birkefeldt (13,37) og Preben Klauber (11,41) men begge

spillede over deres snit, men det var ikke nok på dagen.
 
Så gik det værre for SBCs hold 3 i serie 3 vest da det torsdag d. 31. januar havde besøg af Skanderborg BK, for her blev det til et nederlag på 0-8, de fire tabere på holdet var, Arne Hansen (6,24), John Gadebæk (5,29), Johnny Greve (5,18) og Lars Andersen (5,11). 

En sejr og en uafgjort i Oldboys
Tirsdag d. 29. januar var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 2 var en tur i Nørre Snede og her opnåede de en sejr

på 6-2, de tre vindere på holdet var Steen Pedersen (12,59), Arne Hansen (10,18) og Johnny Greve (6,64), medens Ole Gyl-denøhr (11,38) tabte.
  Hold 4 havde hjemme besøg af Tinghøj BK og det blev til en deling med to sejre til hvert hold, de to vindere på hold 4 var, Peter Nørskov (6,86) og Jørgen Jensen (3,02), medens Arne Lauridsen (3,56) og Lars Kristensen (2,77) begge tabte.
Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 30-01-19 - v/ Henning Honoré

Sejr og uafgjort i 3. Division
Søndag d. 20. januar var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur i Troldhede, der ligger lidt vest for Herning, for at møde et andet af puljens tophold Troldhede BK, i en kamp der var fremrykket fra d. 19. februar, og det lykkedes holdet at opnå uafgjort og dermed bevare førstepladsen.
  Det var Erik Dalgas og Flemming Kris-tensen der skulle starte og her gik det bedst for Erik, idet han lukkede kampen efter 24 indgange med et snit på 20,83, medens Flemming måtte se sin mod-stander lukke kampen efter 15 indgan-ge, hvor Flemming havde point til et snit på 28,66, hvilket er 10,00 over hans tilmeldte snit.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der skulle til, og her gik det bedst for Kent der lukkede efter 11 indgange med et snit på 45,45,medens Robins modstander lukke efter 6 indgange med et snit på 83,33, hvor Robin havde point til et snit på 21,33.
  Det uafgjorte resultat blev tirsdag d. 22. januar fulgt op af en sejr på 8-0 over Spjald BK, det skete i kamp der forgik SBCs lokaler.
  Det var igen Erik og Flemming der skulle starte, og også denne gang gik det

bedst for Erik der lukkede sin kamp efter 9 indgange med et snit på 55,55, men Flemming var denne gang bedre med og lukkede sin kamp efter 20 indgange med et snit på 25,00, så uafgjort var sikret.
  Så tog Robin og Kent fat og igen gik det bedst for Kent, der lukkede sin kamp efter 6 indgange med et snit på 83,33, men denne gang var Robin bedre med, for han lukkede sin kamp efter 12 indgange med et snit 41,66 så holdet førsteplads sikret foreløbigt.
  Dette resultat gav samtidig holdet en klubrekord i holdsnit på 42,55, som bliver svær at slå!

Sikker sejr i Serie 2 Vest men nederlag
i Serie 3

Onsdag d. 23. januar var SBCs hold i serie 2 vest en tur i Aars og her sikrede holdet sig en sikker sejr på 8-0, de fire vindere på holdet var Richardt Hegelund (13,04), Ole Gyldenøhr (8,33), Henry Christensen (8,33) og Rudolf Friis (6,12).
  Torsdag d. 24. januar var SBCs hold 2 i serie 3 vest en tur i Herning, men her blev det til et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Henry Christensen (13,16), medens Peter Nørskov (9,15) fik uafgjort, medens Ole Gyldenøhr (8,20) og Ib Pedersen (7,78) begge tabte.

Sikker i 2 mandshold
Mandag d. 21. januar havde SBCs hold i 2 mands besøg af et hold fra BK Fluen fra Aarhus, og det blev til en sikker sejr på 4-0, de to spillere på holdet var Arne Hansen (6,58) og Johnny Greve (3,96).

To sejre og et nederlag i Oldboys
Tirsdag d. 22. januar havde SBCs hold 1 i oldboys rækken besøg af Aarhus Pensio-nisterne og det blev sendt hjem med et nederlag på 0-8, de fire vindere på hold 1 var, Manfred Martinussen (14,33), Henry Christensen (10,19), Rudolf Friis (7,85) og Henning Honoré (6,05).
  Samme dag var hold 5 en tur i Horsens for at møde et hold fra Klub10, og her blev det til en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var Arne Hansen (6,58), John Lehmann Bøgh (6,20) og Ove A. Andersen (4,00), medens Helmer Overballe (4,11) tabte.
  Hold 3 var en tur i Ans men har gik det ikke så godt for det blev et nederlag på 0-8, de fire tabere på holdet var, Ib Pedersen (9,72), Jørgen Brandt (5,11), Jørn Skov (4,59) og Bent Nielsen (2,76).

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 23-01-19 - v/ Henning Honoré

To sejre i Serie 1 men nederlag i Serie 3
Onsdag d. 16. januar var 2 af Silkeborg Billard Clubs hold i serie 1 vest i kamp, hold 1 var en tur i Juelsminde og tog de en sejr på 6-2 med hjem, de tre vindere på holdet var, Torben Juul (22,22), Allan E. Sørensen (21,05) og Richardt Hege-lund (16,66), medens Kurt Birkefeldt (15,42) tabte.
  Hold 2 var en tur i Aarhus for at møde et hold fra Fluen BK og her blev det til en sejr på 8-0, de fire vindere var, Preben Klauber (16,66), Bjarne Rasmussen

(13,79), Ib Pedersen (9,52) og Jørgen Ploug (8,69), så det var en god aften for SBC, selvom det var på udebane.
  Men desværre gik det ikke så godt for SBCs hold i serie 3 vest, da de torsdag d. 17. januar havde besøg af et hold et hold fra Juelsminde, for her blev det til et nederlag på 0-8.
  De fire tabere hold holdet var, Lars Andersen (6,14), John Gadebæk (4,96), Johnny Greve (4,06) og Michael Toustrup (3,43).

To sejre i Oldboys
Tirsdag d. 15. januar var to af SBCs hold i Oldboys rækken i kamp, hold 2 var en tur i Ikast og her fik de en sejr på 6-2, de tre vindere på holdet var, Ole Gyldenøhr (10,18), Arne Hansen (8,00) og Johnny Greve (6,05), medens Steen Pedersen (8,64) tabte.
  Hold 4 var en tur i Viborg og også her blev det en sejr på 6-2, her var de tre vindere Peter Nørskov (10,41), Jørgen Jensen (10,18) og Lars Kristensen (5,60), medens Arne Lauridsen (3,64) tabte.

Nyt fra Silkeborg Billard Club
  Ekstra Posten - indlæg onsdag d. 16-01-19 - v/ Henning Honoré

Sejr i 3. Division
Tirsdag d. 8. januar var Silkeborg Billard Clubs førstehold en tur i Balling for at møde et hold fra Balling BK og det blev til en sejr på 6-2.
  Erik Dalgas og Flemming Kristensen skulle starte og her gik det bedst for Flemming der lukkede sin kamp efter 22 indgange med et snit på 22,72, Erik måtte ud i 30 indgange inden han fik lukket sin kamp med et snit 16,66, men holdet var sikret uafgjort.
  Så var det Robin Thostrup og Kent T. Jepsen der tog over, her gik det bedst for Kent for han lukkede sin kamp efter 6 indgange med et snit på 83,33, medens Robin måtte se sin modstander lukke kampen efter 12 indgange, hvor Robin havde point til et snit på 33,00, men en sejr var i hus og førstepladsen i puljen var bevaret. 

Nederlag i Serie 2
Onsdag d. 9. januar var SBCs hold i serie 2 vest en tur i Arden og her blev

desværre til et nederlag på 3-5, eneste vinder på holdet var Henry Christensen (9,37), medens Ricardt Hegelund 8,57 fik uafgjort, Frank Jensen (8,11) og Rudolf Friis (5,04) tabte.

To gange uafgjort i Serie 3
Torsdag d. 10. januar var to af SBCs hold i serie 3 vest i kamp, hold 1 var en tur i Nr. Snede og er var de to vindere var Flemming Kristensen (52,72) og Preben Klauber (16,78), medens Ove A. Andersen (4,75) og Jørgen Brandt (3,56) tabte.
  Hold 2 havde hjemme besøg af et hold fra B67 Herning og også her blev det uafgjort, de to vindere var Ivan Vægge-mose (15,41) og Ole Gyldenøhr (13,04), medens Peter Nørskov (9,20) og Henry Christensen (8,53) begge tabte. 

To gange uafgjort og et nederlag i
Oldboys

Tirsdag d. 8. januar var tre af SBCs Oldboys hold i kamp, hold 1 var en tur i

 Viborg og her blev det til uafgjort, de to vindere på holdet var Manfred Martin-ussen (14,33) og Henry Christensen (10,89), medens Rudolf Friis (7,04) og Henning Honoré (5,00) tabte.
  Hold 3 havde hjemme besøg af et hold fra Viborg og også her blev det uafgjort, de to vindere på hold 3 var, Ib Pedersen (10,66) og Jørgen Brandt (6,87) medens Peter Nørskov (9,83) og Jørn Skov (2,42) tabte.
  Hold 5 havde besøg af et hold fra Nr. Snede der løb med en sejr på 6-2, eneste vinder på hold 5 var John Lehmann Bøgh (3,82), medens Ove A. Andersen (4,53), Helmer Overballe (3,29) og Bente Dalgaard (3,27) alle tabte.

Indiv. og Søgaard Cup er slut for SBC
Søndag d. 13. januar røg Allan Sørensen ud af Søgaard Cup på hjemmebane i 1. runde. Bjarne Rasmussen var lørdag d. 12. januar en tur Bk Frem i Kolding i klasse B i 5. runde (SF), men han røg desværre også ud.