Klubben

Silkeborg Billard Club

Klubben

Forside Medlemmer Links Adresse Vedtægter Kalender Gæstebog 2 Avis 2018 Foto Historie Sponsorer Idræt om dagen Statistik

Rev.
23-11-18

Facebook Sbc Facebook Billardres. Klubinfo ved DDBU

Tlf. 8680 1351

Billard En sport for alle - ung som gammel, høj som lav, nybegynder eller øvet, hyggespiller eller turneringsspiller. * klubhus *
Klubhus

Klub

Huset vores eget og vi råder over 7 kegle- og 1 carambolebord. Vi har et lille køkken, hvorfra vi sælger en ostemad, kaffe, sodavand og øl samt et lille udvalg af kager og slik. Lokalerne er røgfrie, men vi har et overdækket udendørs areal til rygere.

Der er omkring 65 medlemmer op til over 85 år. Så alder er ingen hindring
for at spille billard. Men unge er mere end velkomne. Det koster kun 50 kr. i indmeldelse. Derefter betales der, for de fleste, 350 kr. i kvartalet.
En billig sport alle har råd til.

Tid

Åbent på hverdage kl. 08-13. I sæsonen aug. til maj er der også åbent ma. aften kl. 18:30-22. Der kan være åbent ved hjemmekampe ti. on. eller to. fra kl. 18:30, men der er ingen til at hjælpe dig som ny gæst. Holdet spiller jo turnering. Ellers må du aftale tid med en spiller, der har nøgle.

Turn. Der er hold i 3. division, Serie 1-2-3, Oldboys og enkelte spiller individuelt
eller lokale cupper. Man skal have en "licens" for at kunne deltage i DDBUs turneringer. Populær intern "2-krs" turnering kører året rundt.