Rev. 16-10-19
Silkeborg Billard Club
        Web 2005 - 2019

Forside Medlem Adresse Links Vedtægter Kalender Gæstebog 2 Avis 2019 Foto Historie Sponsorer Statistik

Tlf. 8680 1351 • bedst før kl.12

CVR-nr. 29955387

UnoEuro.com webhosting (okt-2018)
og DK Hostmaster (domænet).

Facebook Sbc Facebook Billardres. Klubinfo

Hvem_skal_jeg_spørge.pdf - synliggørelse af bestyrelsen.   Klubhus

Billard

En sport for alle - ung som gammel, høj som lav, nybegynder eller øvet, hyggespiller eller turnerings-spiller.

* klubhus *

Websiden har flere funktioner:
• At medlemmer selv kan finde klub-
   og turneringsdata.

• Give nye medlemmer.
• Holdes opdateret.
• Være nem og logisk at finde rundt på.
• At hjælpe med diverse skemaer og
   databaser.
• At gæster fx kan se fotos fra cupper
   eller læse i avisen.

Klub

Huset er vores eget og vi råder over 7 kegle- og 1 carambolebord. Vi har et lille køkken, hvorfra vi sælger en ostemad, kaffe, sodavand og øl samt et lille udvalg af kager og slik. Lokalerne er røgfrie, men vi har et overdækket udendørs areal til rygere.

Medlem

Der er omkring 60 medlemmer op til 85 år. Så alder er ingen hindring for at spille billard. Men unge er mere end velkomne. Det koster kun 50 kr. i indmeldelse. Derefter betales der, for de fleste, 350 kr. i kvartalet. En billig sport alle har råd til.

Tid

Åbent på hverdage kl. 08-13. I sæsonen aug. til maj er der også åbent man. aften kl. 18:30-22. Der kan være åbent ved hjemmekampe ons. eller tor. fra kl. 18:30, men der er ingen til at hjælpe dig som ny gæst. Holdet spiller jo turnering. Der er ofte folk, der træner lør. fra kl. 10. Ellers må du aftale tid med en spiller, der har nøgle.

Turn.

Der er hold i 2. og 3. Division, Serie 1-2-3, Oldboys og enkelte spiller individuelt eller lokale cupper. Fra Serie 2 og op er til fast distance. Man skal have en "licens" for at kunne deltage i DDBUs turneringer. Populær intern "2-krs" turnering kører året rundt.