Rev. 16-01-20

Tlf. 8680 1351 • bedst før kl.12

CVR-nr. 29955387

UnoEuro.com webhosting (okt-2018)
og DK Hostmaster (domænet).

Klubinfo

Klubhus

Billard

En sport for alle - ung som gammel, høj som lav, nybegynder eller øvet, hygge- eller turneringsspiller.

* klubhus *

Websiden har flere funktioner:

• At medlemmer selv kan finde klub-
   og turneringsdata.

• Give nye medlemmer.
• Webformularer: 'Skriv til os', 'Indmeld
   dig' og 'Udmeld dig'.
• Holdes opdateret.
• Være nem at finde rundt på.
• At hjælpe med diverse skemaer og
   databaser.
• At gæster fx kan se holdres. eller
   læse i avisen.

Klub

Huset er vores eget og vi råder over 7 kegle- og 1 carambolebord. Vi har et lille køkken, hvorfra vi sælger en ostemad, kaffe, sodavand og øl samt et lille udvalg af kager og slik. Lokalerne er røgfrie, men vi har et overdækket udendørs areal til rygere.

Medlem

Der er omkring 65 medlemmer op til 85 år. Så alder er ingen hindring for at spille billard. Men unge er mere end velkomne. Det koster kun 50 kr. i indmeldelse. Derefter betales der, for de fleste, 350 kr. i kvartalet. En billig sport alle har råd til.

Tid

Åbent på hverdage kl. 08-13. I sæsonen aug. til maj er der også åbent man. aften kl. 18:30-22. Der kan være åbent ved hjemmekampe ons. eller tor. fra kl. 18:30, men der er ingen til at hjælpe dig som ny gæst. Holdet spiller jo turnering. Der er ofte folk, der træner lør. fra kl. 10. Ellers må du aftale tid med en spiller, der har nøgle.

Turn.

Der er hold i 2. og 3. Division, Serie 1-2-3, Oldboys og enkelte spiller individuelt eller lokale cupper. Fra Serie 2 og op er til fast distance. Man skal have en "licens" for at kunne deltage i DDBUs turneringer. Populær intern
"2-krs" turnering kører året rundt.